Hat Değerlerim Nasıl?

Hızınızı biraz düşürmenizde fayda var. Çünkü başka bir şekilde snR değerini yükseltemezsiniz.
YAPA profilimi şuan Standart profile çektim ve SNR 8 oldu. Hızda herhangi bir değişiklik yok. Türknet'ten önce TT kullanıyordum ve SNR değeri 34 idi. Türknet'ten kaynaklı bir problem var gibi duruyor sanırım? Standart, Oyun, Hızlı profilleri denedim fakat SNR hiçbir zaman 10'u geçmedi.

TT kullanırken kaç hız alıyordunuz?

Bende şu anki tesisatımı CAT 6 ile değiştireceğim. Siz kendiniz mi yaptınız? Kablo alsam takabilir miyim?
Evet kendim değiştirdim kabloyu. Bina içerisindeki ankastre (telefon kutusu) kutunuz yeni ise krone pensesi ile yapabilirsiniz. Sadece kabloya para verdim ve iki tel kablo bağlayarak fazla para alan elektrikçilerden kurtuldum.
TT kullanırken kaç hız alıyordunuz?
Paketim 35mbps HİPERNET paketiydi. 35 mbps Download, 3.5 mbps Upload alıyordum.

Evet kendim değiştirdim kabloyu. Bina içerisindeki ankastre (telefon kutusu) kutunuz yeni ise krone pensesi ile yapabilirsiniz. Sadece kabloya para verdim ve iki tel kablo bağlayarak fazla para alan elektrikçilerden kurtuldum.

Krone pensesi de almam lazım o zaman oda yok bende.

Yani tam bilmiyorum ama kablo soyma aparatı olarak geçiyor sanırım Ucunda Krone pensesi işlevi gören kablo soyma aparatı deyip fotoğrafı gösterirseniz anlayabilirler sanırım ne alacağınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…