Hat değerlerimi nasıl düzeltebilirim?

Enes Kağan

Decapat
hat.PNG

Hat değerlerim böyle. Bina bayağı eski. Ankastreden eve eksiz kablo çekmeyi düşünüyorum. İşime yarar mı? Bu arada Türk Telekom kullanıyorum.

Eki Görüntüle 556387

Hat değerlerim böyle. Bina bayağı eski. Ankastreden eve eksiz kablo çekmeyi düşünüyorum. İşime yarar mı? Bu arada Türk Telekom kullanıyorum.
Aynı durumu internet aldığımızda biz de yaşadık. Bu arada TT kullanıcısı değilim. Bizim bina da eski. Sizin sormuş olduğunuz işlemi yaptık ve işe yarıyor. Şu an Max Rate olarak geçen kapasite 68 civarı olması lazım. Ek olarak sinyl değerleriniz de yükselir. Şu an hatırlayamasam da sizin için bir bakacağı eski hat değerlerine.

Aynı durumu internet aldığımızda biz de yaşadık. Bu arada TT kullanıcısı değilim. Bizim bina da eski. Sizin sormuş olduğunuz işlemi yaptık ve işe yarıyor. Şu an Max rate olarak geçen kapasite 68 civarı olması lazım.

Kablo işlemini direkt kutudan eve mi yaptınız yoksa iç tesisat mı değişti? Kuzenim elektrikçi söylesem anlar mı?

Kablo işlemini direkt kutudan eve mi yaptınız yoksa iç tesisat mı değişti? Kuzenim elektrikçi söylesem anlar mı?
Kutudan dierkt olarak eve yaptık. Site yönetimi bu konuda biraz eksik maalesef ki. Kuzeninize bir sorun büyük ihtimalle ne yapacağını biliyordur. Bu arada SNR Margin ve Line Attenuation'da hatırı sayılır derecede iyileşme var. Zaten fark ediliyor da.

Kutudan dierkt olarak eve yaptık. Site yönetimi bu konuda biraz eksik maalesef ki. Kuzeninize bir sorun büyük ihtimalle ne yapacağını biliyordur. Bu arada SNR margin ve line attenuation'da hatırı sayılır derecede iyileşme var. Zaten fark ediliyor da.

Zaten 1.katta oturuyorum. Yaptırdıktan sonra değerlerimi gene atarım buraya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı