Hat degerlerimi nasıl kontrol edebilirim?

Merhaba. Türk Telekom ile olan taahhutumun bitmesine 1 aydan az kaldi. Bu kan emicilerden kurtulmak istiyorum. O kadar para verip 0.6 upload almaktan, upload hizi yuzunden internete vs. bir şey yuklemek istedigimde telefon internetini baglayip o sekilde yuklemekten, oyunlarda her 3 dakikada bir 1000 pinge yukselmesinden artik biktim.

Santral uzakligi vs. onemliymis sanirim. Bunlari internetten nasıl kontrol edebilirim ve iyi olup olmadigina karar verebilirim? Teşekkürler.

Merhaba. Türk Telekom ile olan taahhutumun bitmesine 1 aydan az kaldi. Bu kan emicilerden kurtulmak istiyorum. O kadar para verip 0.6 upload almaktan, upload hizi yuzunden internete vs. bir şey yuklemek istedigimde telefon internetini baglayip o sekilde yuklemekten, oyunlarda her 3 dakikada bir 1000 pinge yukselmesinden artik biktim.

Santral uzakligi vs. onemliymis sanirim. Bunlari internetten nasıl kontrol edebilirim ve iyi olup olmadigina karar verebilirim? Teşekkürler.

İnternetin kaç Mbps?

Simdikinden bahsediyorsaniz 14 mbps/ 0.6 Mbps. Ama altyapim 35 Mbps download destekliyor diye biliyorum emin degilim.

Benim de şimdiki internetim senin internetin gibi altyapım 81 Mbps dowload destekliyor ama bende cok anlamıyorum o yüzden konuytu takibe aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı