Hat değerlerini yorumlama

Bilgileniyorum

Centipat
Katılım
24 Mayıs 2020
Mesajlar
24
Ne kadar araştırsamda SNR margin vb. değerlerin ne işe yaradığını anlamadım. Eğer bu işlerden anlıyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim. 8 Mbps pakete 60 TL ödüyordum kampanya ile 16 Mbps paketi 69 TL'ye aldım. Altyapı sorgulama yaptığımda TürkNet 35 Mbps veriyor Türk Telekom ise HiperNet tarife veriyor.
Modem arayüzü değerleri:

dsadas.PNG


Türk Telekom hız testi:

dsadsada.PNG

Konu Güncel.
 
Son düzenleme:

Hat değerleriniz kötü görünüyor. Evinizde veya apartmanınızda bulunan telefon ankastresinden modeme gelen kabloda sıkıntı olabilir. Kabloda bulunan ekler falan bunu etkiler. Yeni bir kablo çekip kontrol etseniz iyi olur.
 
Kablo direkt olarak bina dışı ankastreden modeme bağlanıyor. O zaman TT müşteri hizmetlerini arayacağım ama arıza kaydı olarak ne diyeceğim. Biraz detaylı anlatırsanız sevinirim.

Bu fotoğraf ise modem değiştirmeden önceki değerleri ( TT'nin kendi verdiği modem). (Dün saat gece 12 civarı)
dsad.PNG

Bu ss'i şidmi aldım TT modem ile. (17:36)
dsadasdasds.PNG

Konu hala günceldir.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı