MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.305 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen Dün 20:29 #1 Hat devri yaptıktan sonra 3 ay operatör değiştirilemiyor diye bir şey duymuştum. Doğruluğu nedir bilmiyorum. Bilginiz var mı?
Hat devri yaptıktan sonra 3 ay operatör değiştirilemiyor diye bir şey duymuştum. Doğruluğu nedir bilmiyorum. Bilginiz var mı?
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.200 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:34 #2 90 gün bekleme süresi kalktı diye biliyorum. Devir geçtikten sonra geçmek istediğiniz operatörü arayarak bilgi alabilirsiniz.
90 gün bekleme süresi kalktı diye biliyorum. Devir geçtikten sonra geçmek istediğiniz operatörü arayarak bilgi alabilirsiniz.
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.305 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen Dün 20:38 #3 Mehmetkayice dedi: 90 gün bekleme süresi kalktı diye biliyorum. Devir geçtikten sonra geçmek istediğiniz operatörü arayarak bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Mehmetkayice dedi: 90 gün bekleme süresi kalktı diye biliyorum. Devir geçtikten sonra geçmek istediğiniz operatörü arayarak bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.