Hat kablosu DSL kablosuna bağlanır mı?

Dsl kablosunu çıkarıp takınca 17'den 26'ya çıktı birden. Yarın yeni bir dsl kablosuyla denerim, olmazsa daha bilgili biri ile splitter'ı iptal edip kabloyu bağlarım. Yapamazsam internetsiz kalırım diye riske girmek istemedim, yarın güncellerim konuyu. Teşekkürler hepinize.

Benim dediğimi denediniz mi?
Tabii ki denemediniz!!!
Denedim hocam. Ankastrede mavi - beyaz kablo geliyordu eve. Splitter'ı kesip attım, dsl kablosuna bağladım.
Sonuç:

Hepinize çok teşekkür ederim. Modemi açıp kapadığımda internetin geliş süresi bile saniyelere düştü.

Son düzenleme:
Hocam telefonundan iyi hız testi alan PC testi düşük olan bu problemi yaşayan kişiler için çözüm nedir? Nasıl sıkıntı giderildi?
Hocam pek bilmiyorum ama ya ethernet kartınız/kablonuz sıkıntılıdır, ya da kablosuz adaptörünüz.
Ben 10m CAT6 ile bağlanıyorum ve fotoğraftaki değerleri aldım. Telefonlarda ise 40mbps civarı görüyor.

Benim dediğim işe yaradı galiba hayırlı olsun.
Sizin adınıza sevindim ben bile o hızları hayatımda görmedim.
Hocam telefonundan iyi hız testi alan PC testi düşük olan bu problemi yaşayan kişiler için çözüm nedir? Nasıl sıkıntı giderildi?

Bu sorun bende de var sebebi ise bilgisayarının Wi-Fi kartı eski olabilir. Ben kablo ile bağlandığım için sorun olmuyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…