Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Mayıs 2021 #11 asliara dedi: Denediniz mi acaba? Ben de su an bu konuyu arastiriyordum. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz.
asliara dedi: Denediniz mi acaba? Ben de su an bu konuyu arastiriyordum. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 28 Mayıs 2021 #12 WhatsApp için internet olsun yeter, bir dönem tabletten kullanmış idim, hatsız bir şekilde.
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 28 Mayıs 2021 #13 asliara dedi: Denediniz mi acaba? Ben de su an bu konuyu arastiriyordum. Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Hattı kapattıktan sonra uzun bir süre o şekilde kullandım. Bir sıkıntı olmadı zaten.
asliara dedi: Denediniz mi acaba? Ben de su an bu konuyu arastiriyordum. Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Hattı kapattıktan sonra uzun bir süre o şekilde kullandım. Bir sıkıntı olmadı zaten.
7 700903 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 5 2 Eylül 2023 #14 Black Swordsman dedi: Evet denedim. Hattı kapattıktan sonra uzun bir süre o şekilde kullandım. Bir sıkıntı olmadı zaten. Genişletmek için tıkla... Hattı başkası alınca kapanır mı ?
Black Swordsman dedi: Evet denedim. Hattı kapattıktan sonra uzun bir süre o şekilde kullandım. Bir sıkıntı olmadı zaten. Genişletmek için tıkla... Hattı başkası alınca kapanır mı ?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 2 Eylül 2023 #15 700903 dedi: Hattı başkası alınca kapanır mı ? Genişletmek için tıkla... Kapanmaz.
7 700903 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 5 2 Eylül 2023 #16 Ellie Williams dedi: Kapanmaz. Genişletmek için tıkla... Hesabı sildikten sonra hattı başkası aldı Önceden yazdığım mesajlar silinir mi ?
Ellie Williams dedi: Kapanmaz. Genişletmek için tıkla... Hesabı sildikten sonra hattı başkası aldı Önceden yazdığım mesajlar silinir mi ?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 2 Eylül 2023 #17 700903 dedi: Hesabı sildikten sonra hattı başkası aldı Önceden yazdığım mesajlar silinir mi ? Genişletmek için tıkla... Hesabı sildikten sonra problem olmaz.
700903 dedi: Hesabı sildikten sonra hattı başkası aldı Önceden yazdığım mesajlar silinir mi ? Genişletmek için tıkla... Hesabı sildikten sonra problem olmaz.
Nurşinn Yoctopat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Nisan 2024 #18 II.Wilhelm dedi: Kullanabilirsin, ben şu an öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim hattım kapanacak kullanabilecek miyim II.Wilhelm dedi: Kullanabilirsin, ben şu an öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim hattım kapanacak kullanabilecek miyim Nurşinn dedi: Benim hattım kapanacak kullanabilecek miyim Benim hattım kapanacak kullanabilecek miyim Genişletmek için tıkla... Inşallah sorun çıkmaz ya
II.Wilhelm dedi: Kullanabilirsin, ben şu an öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim hattım kapanacak kullanabilecek miyim II.Wilhelm dedi: Kullanabilirsin, ben şu an öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim hattım kapanacak kullanabilecek miyim Nurşinn dedi: Benim hattım kapanacak kullanabilecek miyim Benim hattım kapanacak kullanabilecek miyim Genişletmek için tıkla... Inşallah sorun çıkmaz ya