Hat önerisi

atenoas

Femtopat
Daha fazla  
Vodafone daha uyun fiyatlı olduğu için onu düşünüyordum ancak araştırınca çok fazla olumsuz yorum gördüm. Kullanan kişilerin fikirlerini merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Valla hocam şuan en mantıklısı Turkcell gözüküyor. Rahat paket kullanıyorum memnunum.

Vodafone daha uyun fiyatlı olduğu için onu düşünüyordum ancak araştırınca çok fazla olumsuz yorum gördüm. Kullanan kişilerin fikirlerini merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Bütün GSM firmalarından şikayetçiyim hepsini kullandım hepsinde sıkıntı yaşadım ama listem şu şekil turkcell> vodafone> Türk Telekom
Net GSM diye bir şey çıkmış fiyatlar güzel ama detayını bilmiyorum.

Yakın zamanda Turkcell'den hat alan var mı birkaç sorum var.

Vodafone olmasın da diğerleri için fiyata ve yaşadığın yerdeki sinyal kalitesine bak.

Kesinlikle Turkcell derim, Turkcell alınamıyorsa da Vodafone.

Hocam ben BİMCELL kullanıyorum hiç çekmediğini görmedim. Türk Telekom altyapısını kullanıyor zaten. Fiyatı da uygun.

Bulunduğun yer kaliteli bir şehirse Türk Telekom'da iyi diyorlar. Ama ne olur ne olmaz Turkcell al. Bir işin çıkar kırsal bir yere gidersin, Türk Telekom kullanıyorsan sap gibi kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…