c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 29 Haziran 2024 #11 Yazılımcımühendis dedi: Var buldum ama reboot sonrası dokunmatik gg oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden buldunuz söyler misiniz?
Yazılımcımühendis dedi: Var buldum ama reboot sonrası dokunmatik gg oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden buldunuz söyler misiniz?
Yazılımcımühendis Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 680 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #12 c7dmz30 dedi: Hocam nereden buldunuz söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 6 buldum One UI olarak. Telegram'dan buldum.
c7dmz30 dedi: Hocam nereden buldunuz söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 6 buldum One UI olarak. Telegram'dan buldum.
c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 30 Haziran 2024 #13 Peki hocam bu a/b olmayan cihazlara nasıl flashlanıyor bu GSI'lar pek çözemedim de yardımcı olur musunuz? Yazılımcımühendis dedi: Hocam 6 buldum One UI olarak. Telegram'dan buldum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana linkini verebilir misiniz ya da nereden bulduğunuzu söyleseniz. Son düzenleme: 2 Temmuz 2024
Peki hocam bu a/b olmayan cihazlara nasıl flashlanıyor bu GSI'lar pek çözemedim de yardımcı olur musunuz? Yazılımcımühendis dedi: Hocam 6 buldum One UI olarak. Telegram'dan buldum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana linkini verebilir misiniz ya da nereden bulduğunuzu söyleseniz.
Yazılımcımühendis Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 680 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #14 c7dmz30 dedi: Peki hocam bu a/b olmayan cihazlara nasıl flashlanıyor bu GSI'lar pek çözemedim de yardımcı olur musunuz? Hocam bana linkini verebilir misiniz ya da nereden bulduğunuzu söyleseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer cihazınızın treblue özelligi varsa sadece uyumlu vendor+ uyumlu kernel gerekiyor. Cihazınızı söyleyin ben bakayım. Gsi linkine gelecek olursak telegramdan buldum.
c7dmz30 dedi: Peki hocam bu a/b olmayan cihazlara nasıl flashlanıyor bu GSI'lar pek çözemedim de yardımcı olur musunuz? Hocam bana linkini verebilir misiniz ya da nereden bulduğunuzu söyleseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer cihazınızın treblue özelligi varsa sadece uyumlu vendor+ uyumlu kernel gerekiyor. Cihazınızı söyleyin ben bakayım. Gsi linkine gelecek olursak telegramdan buldum.
c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 2 Temmuz 2024 #15 Yazılımcımühendis dedi: Hocam eğer cihazınızın treblue özelligi varsa sadece uyumlu vendor+ uyumlu kernel gerekiyor. Cihazınızı söyleyin ben bakayım. GSI linkine gelecek olursak Telegram'dan buldum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Redmi Note 8'e kurdunuz sanmıştım kusura bakmayın.
Yazılımcımühendis dedi: Hocam eğer cihazınızın treblue özelligi varsa sadece uyumlu vendor+ uyumlu kernel gerekiyor. Cihazınızı söyleyin ben bakayım. GSI linkine gelecek olursak Telegram'dan buldum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Redmi Note 8'e kurdunuz sanmıştım kusura bakmayın.
Yazılımcımühendis Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 680 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #16 c7dmz30 dedi: Hocam ben Redmi Note 8'e kurdunuz sanmıştım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam redmi Note 8'e kurdum.
c7dmz30 dedi: Hocam ben Redmi Note 8'e kurdunuz sanmıştım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam redmi Note 8'e kurdum.
c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 25 Temmuz 2024 #17 Yazılımcımühendis dedi: Hocam redmi Note 8'e kurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam baya geç yazdım kusura bakmayın da nasıl kurdunuz?
Yazılımcımühendis dedi: Hocam redmi Note 8'e kurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam baya geç yazdım kusura bakmayın da nasıl kurdunuz?
Yazılımcımühendis Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 680 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #18 c7dmz30 dedi: Hocam bayağı geç yazdım kusura bakmayın da nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla... İlk önce A13 pixel exrpienceyi kurdum sonrasında wipeden vendor hariç hepsini wipeledim sonra da GSI'yi seçtim ve yükledim daha sonra kernel flashladım bu kadar.
c7dmz30 dedi: Hocam bayağı geç yazdım kusura bakmayın da nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla... İlk önce A13 pixel exrpienceyi kurdum sonrasında wipeden vendor hariç hepsini wipeledim sonra da GSI'yi seçtim ve yükledim daha sonra kernel flashladım bu kadar.
supersu1999 Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Bursa Osmangazi yunuseli Daha fazla Sistem Özellikleri 8gb ram ddr4 Gigabyte Geforce rtx3050 Eagle Oc Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #19 Yazılımcımühendis dedi: Merhaba, ginkgo cihazıma One UI GSI yüklemek istiyorum fakat yüklediklerimde hat sorunu olduğunu keşfettim. Bunların hat sorunu olmayanı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama kullandığınız One UI GSI'ın linkini atar mısınız bende POCO C40'a kuracağım.
Yazılımcımühendis dedi: Merhaba, ginkgo cihazıma One UI GSI yüklemek istiyorum fakat yüklediklerimde hat sorunu olduğunu keşfettim. Bunların hat sorunu olmayanı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama kullandığınız One UI GSI'ın linkini atar mısınız bende POCO C40'a kuracağım.
Yazılımcımühendis Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 680 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #20 supersu1999 dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama kullandığınız One UI GSI'ın linkini atar mısınız bende POCO C40'a kuracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmak için vendor portlamanız lazım.
supersu1999 dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama kullandığınız One UI GSI'ın linkini atar mısınız bende POCO C40'a kuracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmak için vendor portlamanız lazım.