Hat taşıma sonrası vergi alınır mı?

Lesath16

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Turkcell'de faturalıdan faturasıza geçtim. Son faturam ve kalan vergiler 10 Eylül tarihinde faturama kesilecek. Fakat hattımı Vodafona'a taşıdım ve 5 Eylül'de Vodafone hattım açık olacak. Turkcell'e olan fatura ve telekimünasyon vergim ne olacak? Ödemeyi nasıl yapacağım? Birkaç sene sonra borç çıkarmasınlar yüklü miktarda?

Hat taşıma sonrası Turkcell sana 10 Eylül’de son faturayı (kullandığın günler + vergiler) kesecek, onu normal şekilde ödeyeceksin. Ödedikten sonra borcun kalmaz, yıllar sonra ekstra borç çıkmaz.

Hat taşıma sonrası Turkcell sana 10 Eylül’de son faturayı (kullandığın günler + vergiler) kesecek, onu normal şekilde ödeyeceksin. Ödedikten sonra borcun kalmaz, yıllar sonra ekstra borç çıkmaz.
Peki ama 5 Eylülde Vodafone hattım aktif olacak eski Turkcell numaram taşındığı için kapanmayacak mı ben bunun ödemesini nasıl yapabilecek miyim?

Peki ama 5 Eylül'de Vodafone hattım aktif olacak eski Turkcell numaram taşındığı için kapanmayacak mı ben bunun ödemesini nasıl yapabilecek miyim?

Hocam, Evet, 5 Eylül'de numaran Vodafone'a geçince Turkcell hattın kapanacak ama son fatura yine çıkar.
Hattın kapansa bile:

Turkcell faturanı bankadan, internet bankacılığından, PTT'den, Turkcell bayilerinden veya Online işlemlerden ödeyebilirsin.

Fatura ödenmezse borç kalır, ödersen kapanır.

Yani hat kapanıyor ama faturayı ödeme yolları açık kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…