Hat taşımak için operatör önerisi

Mert Baytar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Vodafone kullanıyorum. Fiyatı yüksek gelmeye başladı bu yüzden diğer operatörlere bakıyorum. İnternet 30GB normal + XX. GB sosyal medya tarzında paket arıyorum.
Türk Telekom Prime'de 40GB + sınırsız sosyal medya 360 TL'ye gördüm, öneriniz var mıdır?
Türk Telekom ya da Turkcell'e geçeceğim.

TT Prime 40GB + sınırsız sosyal medya paketi aşırı iyi fiyatına göre hocam, şahsen ona geçmenizi öneririm. Ben de geçtim. Yalnız geçmeden önce TT'un bölgenizdeki çekim kalitesini kontrol edin.

NetGSM bakabilirsin aslında, yeni çıktı ve artık 4 büyük GSM firmasından birisi. 90 TL bile paket var. Ama SilSüpür veya Salla Kazan tarzı şeyleri yok. Baz istasyonu heryerde çekiyor. Turkcell baz istasyonuna bağlı çünkü.

Bende salı günü vodafone’dan Türkcell’e geçtim 26 yaş altıyım genç paketi olarak 430₺ 30GB heryöne 30GB sosyal medya paketi aldım 470₺ olan da 60GB sosyal medya 30GB heryöne

Turkcell kullanıyorum yıllardır. Geçenlerde TT'ye geçmek için kullanan arkadaştan fikir aldım. Evet daha ucuz ama Turkcell kadar çekmiyor dedi. Turkcell'den devam ediyorum şu an. Yıllık sözleşme yapılınca biraz ucuza geliyor.

TT Prime 40GB + sınırsız sosyal medya paketi aşırı iyi fiyatına göre hocam, şahsen ona geçmenizi öneririm. Ben de geçtim. Yalnız geçmeden önce TT'un bölgenizdeki çekim kalitesini kontrol edin.

Biraz araştırdım bazı kullanıcılar sınırsız paketin datadan internet yediği konusunda şikayetçiler böyle bir sorunla karşılaşmak istemem açıkçası.

Memlekette TT çok çekmiyor fakat uzun süreli kalmadığım için etkiler mi bilemiyorum. En hızlısı Turkcell'miş sanırım.

Turkcell'in çekim kalitesi ülke genelinde daha iyi, çok fazla yerde deneyimledim ve karşılaştırdım.

Bu soru içinse müşteri hizmetleriyle konuşmak en mantıklısı bence.

Turkcell'in çekim kalitesi ülke genelinde daha iyi, çok fazla yerde deneyimledim ve karşılaştırdım.

Bu soru içinse müşteri hizmetleriyle konuşmak en mantıklısı bence.

Siz geçeli ne zaman oldu? Memnun musunuz datadan yeme gibi bir sorunla karşılaştınız mı?

Siz geçeli ne zaman oldu? Memnun musunuz datadan yeme gibi bir sorunla karşılaştınız mı?
Aslında yeni geçtim hocam, SIM kartın gelmesini bekliyorum şu an. İkincil hat olarak kullanacağım ben internet amaçlı, yurtta kalıyorum ve Turkcell'den ek paket almaya göre daha hesaplı geldi.

Aslında yeni geçtim hocam, SIM kartın gelmesini bekliyorum şu an. İkincil hat olarak kullanacağım ben internet amaçlı, yurtta kalıyorum ve Turkcell'den ek paket almaya göre daha hesaplı geldi.
Anladım teşekkür ederim hocam umarım herhangi bir sorun yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…