KaanAzra Yoctopat Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:22 #1 Merhaba, internetimde problem yok ama Discord'da kanala giriş yapmaya çalıştığım zaman hat yok uyarısı alıyorum. 10-15 kere deneyince girebiliyorum.
Merhaba, internetimde problem yok ama Discord'da kanala giriş yapmaya çalıştığım zaman hat yok uyarısı alıyorum. 10-15 kere deneyince girebiliyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.470 Makaleler 9 Çözümler 185 Yer Ankara🥀 Perşembe 19:00 #2 VPN veya ona benzer bir şey kullanıyorsan değiştir. Aynı sorunu yaşayan kullanıcılar bu şekilde düzeldiğini aktarmış.
VPN veya ona benzer bir şey kullanıyorsan değiştir. Aynı sorunu yaşayan kullanıcılar bu şekilde düzeldiğini aktarmış.
KaanAzra Yoctopat Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:00 #3 Şebnem Ferah dedi: VPN veya ona benzer bir şey kullanıyorsan değiştir. Aynı sorunu yaşayan kullanıcılar bu şekilde düzeldiğini aktarmış. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir vpn yok, sadece dns olarak cloudflare kullanıyorum.
Şebnem Ferah dedi: VPN veya ona benzer bir şey kullanıyorsan değiştir. Aynı sorunu yaşayan kullanıcılar bu şekilde düzeldiğini aktarmış. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir vpn yok, sadece dns olarak cloudflare kullanıyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.470 Makaleler 9 Çözümler 185 Yer Ankara🥀 Perşembe 19:05 #4 @KaanAzra yerine farklı bir şey kullanmayı denedin mi?
KaanAzra Yoctopat Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:20 #5 Şebnem Ferah dedi: @KaanAzra yerine farklı bir şey kullanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... DNS mi? Hayır ben problemin dnste olduğunu zannetmiyorum üstad
Şebnem Ferah dedi: @KaanAzra yerine farklı bir şey kullanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... DNS mi? Hayır ben problemin dnste olduğunu zannetmiyorum üstad