Çözüldü Hata:0x8007045D Bir G/Ç Aygıt Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Echooz

Megapat
Yer
Çerkezköy
Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
Bugün WD marka 1TB Harici Harddisk Aldım. Dosya atarken (ilk sefer de dahil) bu hatayı aldım. Biçimlendirdim, PC'yi yeniden başlattım ama 4-5 kez bu hata devam etti. Başka bi PC'den de denedim. Onda hata vermedi. Eğer Sorun HDD ise garantiye göndereceğim .. İçime oturdu ilk günden böyle bir sorunla karşılaşmak. Sıkıntı PC de olabilir mi? USB girişinde falan. Laptopta hata vermedi de..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

- Büyük ihtimal Bad Sector oluştu diye düşünüyorum. Ama Chkdsk/R komutunu çalıştırdığımda;
"Dosya sistemi türü NTFS
Geçerli sürücü kilitlenemiyor.
Birim başka bir işlem tarafından kullanıldığında, Chkdsk çalıştırılamıyor." hatasını alıyorum..

Az Önce Başka Bir PC den 14-15 GB boyutunda bir klasör attım hata vermedi, sorunsuz olarak attı.
Garantiyle Uğraşmak İstemiyorum. Bad Secctor olduğu seçeneği garanti mi?

Sorunu çözdüm arkadaşlar, böyle bir hata alan varsa yardımcı olabilirim:

Sıkıntı kasanın ön ve arka tarafında bulunan USB girişlerinin güç farklılıklarından kaynaklanıyor. Ön taraftaki USB girişleri genellikle küçük amperlerde çalılıyor (Flash Belllekler için) bundan dolayı yetersiz kalıyor ve dosya aktarımında yada herhangi ufak bir işlemde sıkıntı yaratıyor. Tabii her kasada böyle bir sıkıntı var diyemeyiz. Genellikle ucuz ve toplama kasalarda bu sorunla karşılaşılıyor..

Saygılarımla

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı