mehmetctnr1 Zeptopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #1 RX 570 8 GB. i7 3770 3.40 GHz. Her türlü çözümü denedim yapamadım. Üsteki bilgiler PC'nin özellikleri. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021
RX 570 8 GB. i7 3770 3.40 GHz. Her türlü çözümü denedim yapamadım. Üsteki bilgiler PC'nin özellikleri.
yenersonmez Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #2 Umarım çakma ekran kartı değildir. Önce buradan indirip deneyin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Eğer olmadı ise yanında gelen CD'si varsa onla deneyin. Gene olmazsa iade edin, satın bir şekilde kurtulun...
Umarım çakma ekran kartı değildir. Önce buradan indirip deneyin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Eğer olmadı ise yanında gelen CD'si varsa onla deneyin. Gene olmazsa iade edin, satın bir şekilde kurtulun...
mehmetctnr1 Zeptopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #3 yenersonmez dedi: Umarım çakma ekran kartı değildir. Önce buradan indirip deneyin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Eğer olmadı ise yanında gelen CD'si varsa onla deneyin. Gene olmazsa iade edin, satın bir şekilde kurtulun... Genişletmek için tıkla... ekran kartı çakma değil kutusu yanımda olmadığı için cd de kullanamam ve iade et demişsin format attıktan sonra böyle oldu hocam 6 aydır kullanıyorum bi format atayım dedim bu hatayla karşılaştım başıma dert açtım
yenersonmez dedi: Umarım çakma ekran kartı değildir. Önce buradan indirip deneyin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Eğer olmadı ise yanında gelen CD'si varsa onla deneyin. Gene olmazsa iade edin, satın bir şekilde kurtulun... Genişletmek için tıkla... ekran kartı çakma değil kutusu yanımda olmadığı için cd de kullanamam ve iade et demişsin format attıktan sonra böyle oldu hocam 6 aydır kullanıyorum bi format atayım dedim bu hatayla karşılaştım başıma dert açtım