aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2013 #1 Merhaba arkadaşlar, ben internete sorunsuz bir şekilde giriyordum fakat dün akşam ne olduysa şu hatayı aldım; Kod:Panoya kopyala Hata 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE) Bu hatayı aldım diğer tarayıcılardan da denememe karşın sonuç alamadım ama problem şu ki sadece o bilgisayardan girilmiyor, nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar, ben internete sorunsuz bir şekilde giriyordum fakat dün akşam ne olduysa şu hatayı aldım; Kod:Panoya kopyala Hata 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE) Bu hatayı aldım diğer tarayıcılardan da denememe karşın sonuç alamadım ama problem şu ki sadece o bilgisayardan girilmiyor, nasıl düzeltebilirim?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Mayıs 2013 #2 Ağ ve Paylaşım merkezine girin ve aktif ağ bağdaştırıcısına çift tıklayıp ilk olarak gelen giden paket var mı diye bakın. Artı 0 Eksi
Ağ ve Paylaşım merkezine girin ve aktif ağ bağdaştırıcısına çift tıklayıp ilk olarak gelen giden paket var mı diye bakın.
KS KS aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2013 #3 Hiçbirşey yoktur. Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Mayıs 2013 #4 Saat Simgesinin yanında Ağ simgesi İnternet var gibi yanıyor mu Herhangi bir tarayıcıya girince Hangi sayfa açılıyor. Ağ simgesine sağ tıklayıp Sorun gider tıklayın ,Sorun gidere tıkladığında tarama bittiğinde hangi uyarıları alıyorsun. Artı 0 Eksi
Saat Simgesinin yanında Ağ simgesi İnternet var gibi yanıyor mu Herhangi bir tarayıcıya girince Hangi sayfa açılıyor. Ağ simgesine sağ tıklayıp Sorun gider tıklayın ,Sorun gidere tıkladığında tarama bittiğinde hangi uyarıları alıyorsun.
KS KS aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2013 #5 Sorunum çözüldü arkadaşlar ESET'i sildim sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Mayıs 2013 #6 Eset pişmanlıktır: https://www.technopat.net/forum/windows-8/8735-cozuldu-windows-8-internete-baglanamiyor.html Ve her zaman diyorum, arşivden program kurmayın, eski sürüm kurmayın, çöp program kurmayııııın! Artı 0 Eksi
Eset pişmanlıktır: https://www.technopat.net/forum/windows-8/8735-cozuldu-windows-8-internete-baglanamiyor.html Ve her zaman diyorum, arşivden program kurmayın, eski sürüm kurmayın, çöp program kurmayııııın!
KS KS aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2013 #7 Peki sizce hangisi daha iyi ona göre satinalacağimda. Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Mayıs 2013 #8 aabbddss dedi: Peki sizce hangisi daha iyi ona göre satinalacağimda. Genişletmek için tıkla... Esetin o huyunu unutmuştum Tavsiye olarak Kaspersky Öneririm. Artı 0 Eksi
aabbddss dedi: Peki sizce hangisi daha iyi ona göre satinalacağimda. Genişletmek için tıkla... Esetin o huyunu unutmuştum Tavsiye olarak Kaspersky Öneririm.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Mayıs 2013 #9 Kaspersky ya da Norton. Kaspersky biraz yorar. Norton Internet Security idealdir. Artı 0 Eksi