Aşağıda bıraktığım tarzda, diğerlerine nazaran daha büyük içerikli LogFile'larda sorun yaşıyorum. Çözümü bulabiliyorsam bile çok uzun sürüyor ki genelde bulamıyorum. Bu tarz büyük LogFile'larda yapılacak tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. İyi sosyaller.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Name not found olanları ayıklamanızı tavsiye ederim, resimde olduğu gibi name not found yazısına sağ tıklayıp "edit filter" deyip filtreye ekleyin. Sadece name not foundlar gözükecek.
Bir de rapor sonlarında sorun kendini belli ediyor genellikle.
Öncelikle en aşağılara inmeni tavsiye ederim. Mesela burası çok karışık ama bilindik şeyler değil. Bunlar genellikle sfc /scannow ve oyun doğrulaması ile düzelen şeyler.
Sonra yavaşca yukarı doğru çıktığında zaten hatalı .dll dosyasını buluyorsun. Ama benim de tavsiyem sadece "NAME NOT FOUND" üzerinden arama yap. Daha kolay oluyor. Bu arada hatalı dosya; C:\Windows\System32\d3dx11_43.dll
@Emre C Teşekkür ederim hocam, tavsiyelerinizi dikkate alacağım. @342746 Size de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. Dosyayı yaklaşık yarım saattir arıyordum, şimdi bulabildim. Dalgınlığıma geldi sanırım.