G Gezgin Adam Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları altından ekran görüntüsü paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Recep abi konu ile alakasız ama bi hata benzeri bir işim var yardımcı olabilir misin?
Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları altından ekran görüntüsü paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Recep abi konu ile alakasız ama bi hata benzeri bir işim var yardımcı olabilir misin?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Şubat 2022 #2 Mesajı attığın konudaki arkadaş gibi bir konu açarsan yardımcı olunur. Bu her zaman ben olamam tabi, herkes gibi fizik kurallarına tâbi olduğumdan aynı anda bütün konularda bulunamıyorum.
Mesajı attığın konudaki arkadaş gibi bir konu açarsan yardımcı olunur. Bu her zaman ben olamam tabi, herkes gibi fizik kurallarına tâbi olduğumdan aynı anda bütün konularda bulunamıyorum.