T TheSwimzyE Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 137 10 Mayıs 2025 #1 Hocam sahibinden ilanda buldum ASUS B550M-K. Fanlara vereceği akımı anakartta verdim diyor. Sadece entegreleri değişecek hata entegreleri yaktım diyor. Kullanılır mı? Tamir edilir mi geri kalan şeylerde sorun yok diyor.
Hocam sahibinden ilanda buldum ASUS B550M-K. Fanlara vereceği akımı anakartta verdim diyor. Sadece entegreleri değişecek hata entegreleri yaktım diyor. Kullanılır mı? Tamir edilir mi geri kalan şeylerde sorun yok diyor.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2025 #2 Fiyatı aşırı iyi değilse risk almaya değmez bence.
T TheSwimzyE Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 137 10 Mayıs 2025 #3 Bold Pilot dedi: Fiyatı aşırı iyi değilse risk almaya değmez bence. Genişletmek için tıkla... Hocam 500 TL fiyatı daha da düşer. Bold Pilot dedi: Fiyatı aşırı iyi değilse risk almaya değmez bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de alsak tamir zorunlu mu direk alıp kullanabilir miyiz?
Bold Pilot dedi: Fiyatı aşırı iyi değilse risk almaya değmez bence. Genişletmek için tıkla... Hocam 500 TL fiyatı daha da düşer. Bold Pilot dedi: Fiyatı aşırı iyi değilse risk almaya değmez bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de alsak tamir zorunlu mu direk alıp kullanabilir miyiz?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2025 #4 TheSwimzyE dedi: Hocam 500 TL daha da düşer. Hocam bir de alsak tamir zorunlu mu direk alıp kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef.
TheSwimzyE dedi: Hocam 500 TL daha da düşer. Hocam bir de alsak tamir zorunlu mu direk alıp kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef.