Z Zor Adam Ziyaretçi 15 Kasım 2014 #1 Mağazadan uygulama indirirken bu hatayı halıyorum. Sebebi ve çözümü nedir? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2014
Mağazadan uygulama indirirken bu hatayı halıyorum. Sebebi ve çözümü nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Kasım 2014 #2 Windows güncelleştirmelerini yapmış mıydın? Bir de Proxy ayarlarından Yerel Ağ Ayarları'na girerek orada aktif olan ne varsa devre dışı bırak.
Windows güncelleştirmelerini yapmış mıydın? Bir de Proxy ayarlarından Yerel Ağ Ayarları'na girerek orada aktif olan ne varsa devre dışı bırak.
Z Zor Adam Ziyaretçi 16 Kasım 2014 #3 Her zaman güncelleştirmeleri yapıyorum. Zaten sorun çözüldü. Sorun şöyle çözüldü: Komut istemini yönetici olarak başlattım. sfc /SCANNOW bu komutu yazdım. İşlemin tamamlanmasını bekledim. Ardından bilgisayarı yeniden başlattım.
Her zaman güncelleştirmeleri yapıyorum. Zaten sorun çözüldü. Sorun şöyle çözüldü: Komut istemini yönetici olarak başlattım. sfc /SCANNOW bu komutu yazdım. İşlemin tamamlanmasını bekledim. Ardından bilgisayarı yeniden başlattım.