ArasVRTX Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Steam -118 hata kodu veriyor, sitesi de açılmıyor. Diğer sitelerde bir problem yok, sadece Steam için geçerli. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2023
Steam -118 hata kodu veriyor, sitesi de açılmıyor. Diğer sitelerde bir problem yok, sadece Steam için geçerli.
Çözüm ArasVRTX 9 Temmuz 2023 Hagu dedi: Hocam bir de Google uzerinden giris yapar misiniz? Uygulama nasıl duzelir bilmiyorum ama ayni hatayi Google uzerinden alanlar girebilmis sanirim. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor. Edit: VPN ile girebiliyorum. İnternet sağlayıcınızla konuşun, benim için böyle düzeldi.
Hagu dedi: Hocam bir de Google uzerinden giris yapar misiniz? Uygulama nasıl duzelir bilmiyorum ama ayni hatayi Google uzerinden alanlar girebilmis sanirim. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor. Edit: VPN ile girebiliyorum. İnternet sağlayıcınızla konuşun, benim için böyle düzeldi.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 9 Temmuz 2023 #2 ArasVRTX dedi: Steam -118 hata kodu veriyor, sitesi de açılmıyor. Diğer sitelerde bir problem yok, sadece Steam için geçerli. Eki Görüntüle 1855178 Genişletmek için tıkla... Hocam magazaya tekrar tiklayin ya da PC'yi kapatip açin daha demin bana da olmustu ama magazaya tekrar tıkladığımda veya kutuphaneye, duzelmisti. Artı 0 Eksi
ArasVRTX dedi: Steam -118 hata kodu veriyor, sitesi de açılmıyor. Diğer sitelerde bir problem yok, sadece Steam için geçerli. Eki Görüntüle 1855178 Genişletmek için tıkla... Hocam magazaya tekrar tiklayin ya da PC'yi kapatip açin daha demin bana da olmustu ama magazaya tekrar tıkladığımda veya kutuphaneye, duzelmisti.
KS KS ArasVRTX Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 Hagu dedi: Hocam magazaya tekrar tiklayin ya da PC'yi kapatip açin daha demin bana da olmustu ama magazaya tekrar tıkladığımda veya kutuphaneye, duzelmisti. Genişletmek için tıkla... Mağazaya tekrar tıkladım, PC'yi yeniden başlattım, internet ayarlarını sıfırladım hiçbir şey olmadı, düzelmiyor. Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Hocam magazaya tekrar tiklayin ya da PC'yi kapatip açin daha demin bana da olmustu ama magazaya tekrar tıkladığımda veya kutuphaneye, duzelmisti. Genişletmek için tıkla... Mağazaya tekrar tıkladım, PC'yi yeniden başlattım, internet ayarlarını sıfırladım hiçbir şey olmadı, düzelmiyor.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 9 Temmuz 2023 #4 ArasVRTX dedi: Mağazaya tekrar tıkladım, PC'yi yeniden başlattım, internet ayarlarını sıfırladım hiçbir şey olmadı, düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Google uzerinden giris yapar misiniz? Uygulama nasıl duzelir bilmiyorum ama ayni hatayi Google uzerinden alanlar girebilmis sanirim. Artı 0 Eksi
ArasVRTX dedi: Mağazaya tekrar tıkladım, PC'yi yeniden başlattım, internet ayarlarını sıfırladım hiçbir şey olmadı, düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Google uzerinden giris yapar misiniz? Uygulama nasıl duzelir bilmiyorum ama ayni hatayi Google uzerinden alanlar girebilmis sanirim.
KS KS ArasVRTX Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 Hagu dedi: Hocam bir de Google uzerinden giris yapar misiniz? Uygulama nasıl duzelir bilmiyorum ama ayni hatayi Google uzerinden alanlar girebilmis sanirim. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor. Edit: VPN ile girebiliyorum. İnternet sağlayıcınızla konuşun, benim için böyle düzeldi. Son düzenleme: 17 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Hagu dedi: Hocam bir de Google uzerinden giris yapar misiniz? Uygulama nasıl duzelir bilmiyorum ama ayni hatayi Google uzerinden alanlar girebilmis sanirim. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor. Edit: VPN ile girebiliyorum. İnternet sağlayıcınızla konuşun, benim için böyle düzeldi.