Steam Hata kodu -7 neden olur?

hakancebe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kuzenle saat 11 gibi CS 2 yoldaş oynuyorduk, oyunu kazandık bir anda oyundan attı bağlantınız koptu dedi. Çok saçma bir şekilde, sağ altta bilgisayarda internetin olduğu gözüküyor, Kablonet kullanıyorum aradım desteği dediler ne alt yapıda ne de Wi-Fi'de bir sıkıntı yok Ethernet kablosunu kontrol edin dedi ettim bir sıkıntı yok. Üstelik kablodan bir sıkıntı olsa sağ altta internetin olmadığı gözükür. Bir türlü çözemedim, Kablonet'i bir daha aradım, bizimle ilgili bir durum yok diyor. Telefon ve PS5'ten sorunsuz çalışıyor internet, sosyal medya ve PS üzerinden oyun oynayabiliyorum niye böyle oldu nasıl bir çözümü var bilmiyorum Steam da da hata kodu -7 diyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20250508-WA0001.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20250508-WA0004.jpeg
    490,3 KB · Görüntüleme: 25

Steam'i tamamen kapatıp yönetici olarak aç en kötü modemi resetle.

Steam'i tamamen kapatıp yönetici olarak aç en kötü modemi resetle.

Modemi resetledim çözülmedi bir de sadece Steam da değil hiçbir uygulama çalışmıyor internet bağlantısı gerektiren ne Google ne Opera ne TeamSpeak hiçbirinde bir şey yapamıyorum.

Modemi resetledim çözülmedi bir de sadece Steam da değil hiçbir uygulama çalışmıyor internet bağlantısı gerektiren ne Google ne Opera ne TeamSpeak hiçbirinde bir şey yapamıyorum.

GoodbyeDPI tarzı bir uygulama var mı bilgisayarda?

Hayır arama yerine yazdım sonuç bulunamadı dedi.

Kendi kendine şu an sorunsuz çalışıyor anlamadım nasıl ve neden olduğunu şimdilik çalışıyor teşekkürler.

Büyük ihtimal modem hatalıydı gibi geldi bana nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…