Çözüldü C# Hatalı kod sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AltarMorow

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar unity C# ile bir program geliştiriyorum. Allahını seven yardım etsin. Çünkü aşağıda 4 tane ss paylaştım. 1 tanesinde unity hata mesajı var. Nerde hata yaptığım kod satırı ve açıklaması var. Diğer üçüde hani son satırda hata yaptım ya } şu parantezde hata veriyor işte o } hatası ile üstteki kodların bir kısmıdır. Kesin çok basit bir hata yapmışım gözden kaçırıyorum. Yapay zekaya bile sordum yine yapamadım. Bilen bir arkadaş varsa bana ne yapmam gerektiğimi söylerse çok mutlu olurum. Unity sürümüm 2019.4 tür. visual studio da 2019 sürümüdür. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (710).png
    Ekran Görüntüsü (710).png
    193,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Görüntüsü (711).png
    Ekran Görüntüsü (711).png
    264,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Görüntüsü (712).png
    Ekran Görüntüsü (712).png
    244,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Ekran Görüntüsü (713).png
    Ekran Görüntüsü (713).png
    161,3 KB · Görüntüleme: 50
Çözüm
Tamam çok teşekkür ederim. Tüm kodu atıyorum yalnız benim dosya .CS formatında . Ve bu site CS kabul etmiyor. Bu yüzden txt formatında atacağım sizde uzantısını .CS olarak değiştirip Visual Studio da düzenlersiniz. Çok teşekkür ederim tekrardan.

6792. satırdaki } sil.
Arkadaşlar Unity C# ile bir program geliştiriyorum. Allah'ını seven yardım etsin. Çünkü aşağıda 4 tane SS paylaştım. 1 tanesinde Unity hata mesajı var. Nerede hata yaptığım kod satırı ve açıklaması var. Diğer üçüde hani son satırda hata yaptım ya } şu parantezde hata veriyor işte o } hatası ile üstteki kodların bir kıs mıdır? Kesin çok basit bir hata yapmışım gözden kaçırıyorum. Yapay zekaya bile sordum yine yapamadım. Bilen bir arkadaş varsa bana ne yapmam gerektiğimi söylerse çok mutlu olurum. Unity sürümüm 2019.4 tür. Visual Studio da 2019 sürü müdür? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Sadece hataya bakarak parantez hatası gözüküyor
Birkaç tane daha ekle veya çıkart düzelebilir

Hocam evet hata son satırda. Biliyorum onu. Ama nasıl yapacam. Parantezi tam olarak nereye koyun çıkaracam. Bana kendi yazdığım kodu sadece hatalı kısmı düzenlenmiş bir şekilde atarsan sevinirim hocam 😊
C#:
namespace aaa
{
    public class bbb
    {
        public void ccc()
        {
            //kod
        }

public void ddd()
        {
            //kod
        }
    }
}

classlar namespace içinde, methodlar class içinde olacak şekilde parantezlerin düzgün mü kontrol etmelisin.

Tüm kodu atarsan düzeltip veririm
Tamam çok teşekkür ederim. Tüm kodu atıyorum yalnız benim dosya .cs formatında . ve bu site cs kabul etmiyor. Bu yüzden txt formatında atacam sizde uzantısını .cs olarak değiştirip visual studio da düzenlersiniz. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Dosya Ekleri

• iTween.txt
    274,6 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Tamam çok teşekkür ederim. Tüm kodu atıyorum yalnız benim dosya .CS formatında . Ve bu site CS kabul etmiyor. Bu yüzden txt formatında atacağım sizde uzantısını .CS olarak değiştirip Visual Studio da düzenlersiniz. Çok teşekkür ederim tekrardan.

6792. satırdaki } sil.

Çözüm
Arkadaşlar unity C# ile bir program geliştiriyorum. Allahını seven yardım etsin. Çünkü aşağıda 4 tane ss paylaştım. 1 tanesinde unity hata mesajı var. Nerde hata yaptığım kod satırı ve açıklaması var. Diğer üçüde hani son satırda hata yaptım ya } şu parantezde hata veriyor işte o } hatası ile üstteki kodların bir kısmıdır. Kesin çok basit bir hata yapmışım gözden kaçırıyorum. Yapay zekaya bile sordum yine yapamadım. Bilen bir arkadaş varsa bana ne yapmam gerektiğimi söylerse çok mutlu olurum. Unity sürümüm 2019.4 tür. visual studio da 2019 sürümüdür. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Fazla parantez kullanmışsın. Bu senin bir işine yaramaz gereksiz scope açma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı