- Makaleler
- 1
Daha fazla
Türk Telekom ile olan sözleşmem yaklaşık bir ay önce bitti fakat interneti kesmediler. NetSpeed'e başvuru yapmıştım ve dün kullanıcı adı ile şifreyi gönderdiler. Modem arayüzüne giriş yapamadım ve modemi resetledim. Normalde modem ADSL hatta olduğu için yeşil yanıyordu DSL ışığı, bugün turuncu yanmaya başladı. Ayrıca dün NetSpeed'i aradığımda kablo bırakılacak dediler, forumda ise daha önceden bağlantınız olduğu için ona gerek yok modemden giriş yapmanız yeterli dediler ama hâlâ ne yapacağımı anlamış değilim. Yaklaşık bir saat önce de internete bağlanamama sorunu yaşadım ve hatalı port servisi adı altında şu yazıyordu "Türk Telekom dışında bir internet servis sağlayıcısından hizmet aldığınız için sayfaya erişiminiz sağlanamamaktadır. Hemen Türk Telekom'lu olmak için www.ttnetcom.tr'yi ziyaret ediniz." Şimdi tekrar modemi resetlersem NetSpeed firmasının verdiği kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapabilir miyim ve resetlersem VDSL olan hat tekrardan ADSL'ye dönüşür mü ? Başka yapmam gereken ne var ?
Yukarıdaki dünkü DSL istatiklerim, aş
ağıdaki ise bugünkü. Ayrıca dün resetten dolayı altyapı sorgulamasında 24 Mpbs bugün ise 76 Mpbs gösteriyor. Ek bir not daha dün yeşil yanan DSL ışığı bugün turuncu yanıyor.
Yukarıdaki dünkü DSL istatiklerim, aş
Son düzenleme: