Hatasız diye alınan 3D yazıcı ağır hasarlı çıktı

Yer
Ankara/Türkiye
Sarı siteden cihazı hatasız kusursuz diye aldım. Öğrenci olduğum için babamdan borç alarak alabildim anca. Aradan 1 hafta geçmeden ısıtıcı bloğunun dişi sıyrılmış olduğunu fark ettim ve ayrıyeten 500 TL masraf ederek yaptırdım. Ve şu anda cihazın y ray ön plastiği ve sol mil tutucusu çatladı. Japonlayarak bir şekilde hallettim ama yine de çok sakat. Adama mesaj atmama rağmen bakmıyor. Garanti belgesini sözde hala verecek. Bu kişiden nasıl şikayetçi olabilirim? Tüm mesajlarımız elimde mevcut.

Dosya Ekleri

• 17474308616214600589026371788043.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 17474308930396221391425188642583.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: Rub
Adama daima ulaşabileceğin şekilde yapmalısın ticaretlerini. Dükkan olur, ikinci elci mağaza olur, ünlü birisi olur vs vs.

Tecrübe olmuş geçmiş olsun.

3D yazıcılar en alınmayacak 2. el eşyalardır, geçmeyecek şekilde hasarlı değilse satılmazlar. Bende aynı modelden var ve asla düzgün çalışmıyor. İstesem senin gibi birine satarım ancak kesinlikle etik olmadığı için çürümeye bıraktım. Özellikle bu tür eşyalar kesinlikle tanıdıktan ve çalışır olduğuna emin olduktan sonra alınmalı.

Adama daima ulaşabileceğin şekilde yapmalısın ticaretlerini. Dükkan olur, ikinci elci mağaza olur, ünlü birisi olur vs vs.

Tecrübe olmuş geçmiş olsun.

Sağ olun tonla hevesim kursağımda kaldı. Son çare artık evine gitmek gibi geliyor bana. Özellikle bana çok az kullandım dedi ve ona rağmen çok kullanılmış çıktı cihaz.

Hocam tam ramazan zamanıydı bir yere davetli idik kontrol edemedim maalesef tam.
Cihaz çok şükür iyi çalışıyor ama bu plastikleri kırık. Baskı kalitesi falan beğendiğim bir cihaz kendisi. Kuzenimden gördüğüm için aldım zaten onda hiç olmadı nedense :/
Aynı şekilde bende cihaz sattım arızalı olarak satmaya içim el vermedi sıfır parçalar takıp öyle sattım.

Son çare tasarım yapıp baskı yapmak herhalde cihazı yatırım için almıştım olana bak.

Evet işiz gibi sol mil tutucusunun çizimi yaptım

Dosya Ekleri

• 17474348831467236380746420168948.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…