Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 27 Ekim 2020 #11 Askerliğim İskenderuna çıktı, 1 ay sonra gidiyorum. Dün de PKK saldırı yapmış. Tedirgin oluyorum ama gidecez napalım.
Askerliğim İskenderuna çıktı, 1 ay sonra gidiyorum. Dün de PKK saldırı yapmış. Tedirgin oluyorum ama gidecez napalım.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.111 Çözümler 9 Yer Saratov 27 Ekim 2020 #12 Hans Landa dedi: Askerliğim İskenderuna çıktı, 1 ay sonra gidiyorum. Dün de PKK saldırı yapmış. Tedirgin oluyorum ama gidecez napalım. Genişletmek için tıkla... Dün saldırı yapıldı, bugün sarısekide ormanlık alanı yakmışlar.
Hans Landa dedi: Askerliğim İskenderuna çıktı, 1 ay sonra gidiyorum. Dün de PKK saldırı yapmış. Tedirgin oluyorum ama gidecez napalım. Genişletmek için tıkla... Dün saldırı yapıldı, bugün sarısekide ormanlık alanı yakmışlar.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 27 Ekim 2020 #13 Bu itlerin soyunu kurutmadan bize rahat yok.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.111 Çözümler 9 Yer Saratov 27 Ekim 2020 #14 DarkWarrior dedi: Bu itlerin soyunu kurutmadan bize rahat yok. Genişletmek için tıkla... Akşam yangının boyutu net bir şekilde gördüm, yaklaşık 40 - 50 hektarlık alan yanıyor, havadan küller geliyor. Başka bir sabotaj daha yapacaklarını düşünüyorum.
DarkWarrior dedi: Bu itlerin soyunu kurutmadan bize rahat yok. Genişletmek için tıkla... Akşam yangının boyutu net bir şekilde gördüm, yaklaşık 40 - 50 hektarlık alan yanıyor, havadan küller geliyor. Başka bir sabotaj daha yapacaklarını düşünüyorum.