Hatay Yaldağ'da günlerdir sular kesik

JahKnight

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, Hatay Yaldağ'da aralıksız günlerdir sular kesik. Akşam geç saatlerde bir gıdım geliyor, gerçekten rezil bir şey. Su olmaması büyük bir rezillik. Lavabo, içme suyu açısından bir de duş ihtiyacı.

Hani biz Türkiye Yüzyılındaydık veya sene 2025 olmuş, biz nelerle uğraşıyoruz, gerçekten?

Kankam Antakya merkeze gittin mi bilmiyorum ama ben orada hill climb racing oynuyorum gerçek hayatta. Su kesilmesi normal geldi bana rezil durumdayız zaten.

Kankam Antakya merkeze gittin mi bilmiyorum ama ben orada hill climb racing oynuyorum gerçek hayatta. Su kesilmesi normal geldi bana rezil durumdayız zaten.
Batıkça batıyoruz, hani Hatay ayağa kalkıyordu hocam.

Batıkça batıyoruz, hani Hatay ayağa kalkıyordu hocam.
C partisi gitti, A geldi; gene bir şey olmadı, hep aynı devam etti.

Merkezde halen sanırım en son 3 gün önce gittim. Asi köprüsünün oralarda kapalı çarşıya falan gittik. Yollar aynı, her yer toz toprak, her yer inşaat. Bazı yerlerde halen yıkılmış, ağır hasarlı binalar duruyor. Antakya'dan eser kalmamış.

Her rüzgar estiğinde kum fırtınası oluyor resmen. Yürürken gözümü kapatmaktan önümü göremiyorum.

Her rüzgar estiğinde kum fırtınası oluyor resmen. Yürürken gözümü kapatmaktan önümü göremiyorum.
Bir de yolların çoğu 1 yol düşmüş, sanırım karşıdan karşıya geçemiyoruz, yol vermiyor hanzolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…