Hataya 18 yaş altı nasıl gidilir?

Bende çok gitmek istiyorum yaşım 16 ama orada hiç bir halta yaramam boşu boşuna kalabalık yaparım bunu da biliyorum maddi yardım dışında elimden bir şey gelmiyor keşke gelse utanıyorum.

Arkadaşlar yük olursunuz falan demeyin nasıl gidilir sadece bunu söyleyin.
Bizde gitme diyoruz kardeş.

Bende çok gitmek istiyorum yaşım 16 ama orada hiç bir halta yaramam boşu boşuna kalabalık yaparım bunu da biliyorum maddi yardım dışında elimden bir şey gelmiyor keşke gelse utanıyorum.
Niye utanıyosun bro devlet el atmış durumda zaten 16 yasında bir öğrencinin maddi destekten başka elinden ne gelir?

Yaşınız daha çok genç. İlk yardım nasıl olur bilmezsiniz. Yanlışlıkla birini kurtaralım derken bir tarafınızı kırarsınız, daha kötüsü karşı tarafı da.

Profesyonel ekip olmadığı sürece gitmeyin orada yapabileceğiniz bir şey yok bildiğim kadarıyla araç girişi kapatıldı bizde gitmek istiyoruz ama orada ayak bağı oluruz onun yerine yol paranızı afada bağışlayın daha düzgün yardımınız dokunacaktır.

Mevzu basit. Şu an oradaki insanlara yeterli erzak, ilaç, benzin ulaşmıyor. Sizin oraya gitmeniz ekstra kaynak tüketimi demek. Başka bir işe yarayacağı yok. Gitmeyin. İnsanları kurtarmak istiyorsunuz ve bu gayet güzel bir düşünce ama profesyonel insanların bile bazı durumlarda elinden bir şey gelmiyorken şu an siz ne yapabilirsiniz? Barınacak yeriniz yok. Yiyecek yemeğinizi yanınızda götürseniz ne zamana kadar o gıdalarla dayanabileceksiniz. Girişlerin yasaklanması boşuna değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…