Hatchback vs Crossover/SUV

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şişirilmiş Fiesta gibi geldi diyecektim ki zaten öyleymiş. B-Suv'lar böyle maalesef.
Şişirilmiş Fiesta gibi doğru ama, gerçekten kaliteli araba. Aslında Recep hocam sedan istese neler öneririm neler.
Alınmayacak araba kesinlikle değil, mükemmel bir bagajı var, yol tutuşu gayet iyi, hem de SUV.

Kia XCeed'e bakabilirsiniz. Hatchback/SUV karışımı bir araç ayrıca tıkırından Mercedes GLA'yı andırıyor ve performansı güzel . Youtube'da baya incelemeleri var ve beğenilen bir araç.

Şişirilmiş Fiesta gibi doğru ama, gerçekten kaliteli araba. Aslında Recep hocam sedan istese neler öneririm neler.
Alınmayacak araba kesinlikle değil, mükemmel bir bagajı var, yol tutuşu gayet iyi, hem de SUV.

Ford'lar yol tutuşunda çok başarılı gerçekten. Eğer Focus gibi dar değilse alınır bence de.

Evet haklısınız ama birçok modelde maalesef bu tarz özellikler alt donanımlarda bulunmuyor, 300K civarı limit olduğu için bizlerde sınırlı model tavsiye edebiliyoruz. Ben bu tarz oyuncaklardan daha çok Motor, Şanzıman, Yakıt Tüketimi, Malzeme kalitesi, Konfor'u önde tutmaya çalışıyorum. Yoksa yeni çıkan i20 oldukça teknolojik ama C segment parası istemesine rağmen kalite yok (bana göre). Şimdi gidip en dolu i20 alacağıma daha baz paket Megane, Corolla 1.2 Turbo vb. araç tercih ederim.

Çok temiz duruyor araç. Puma biraz makyajlanmış Fiesta gibi geliyor ama sürüş hissiyatı farklıymış.

Ülkede yarını hesaplamak bile zor. Geçen sene 80.000 olan A180 modelleri bu sene 180K olmuş. Bakalım, bir umut işte

Hocam siz Türkçe'yi özenli ve düzenli kullanın deyip "bin" yerine "k" kullanıyorsunuz? Hem de sosyalde adı küfürlü arkadaşlar var. Düzeltin bir zahmet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz Türkçeyi özenli ve düzenli kullanın deyip "bin" yerine "k" kullanıyorsunuz? Hem de Sosyal'de adı küfürlü arkadaşlar var. Düzeltin bir zahmet.

Kral ben de senin yazım hatanı düzelterek alıntı yaptım. Bir kontrol et istersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…