wolot
Hectopat
Daha fazla
Oncelikle merhaba, abilerim ablalari ya da arkadaslarim. Bu yil LGS sinavinda matematik dersinden yapmis oldugum kaydirmayla beraber %11.64 gibi absurt bir yuzdelik dilime sahip oldum. Ankara Altindagda yasiyorum. Gelecek hedefim sayisal bolumden yana, bu yuzden fen lisesine gitmek istiyorum. Lakin bu yuzdelik dilimle Ankara'nin kirsal bolgelerindeki liseler tutuyor. Ulasimda skinti yasayacagimi dusundugum icin yatili olan 2 adet okul buldum. Bir tanesi.
Ayrica bu okullarda okumus olan bir tanidiginiz ya da bu okullarla ilgili bilginiz varsa ltfen yardimci olun.
Dipnot: Baska bir arkadasimla ayni puani almis bulunmaktayim. Bu yuzden onunla beraber ayni pansiyonda kalma ihtimalimiz var.
Hatice-Cemil Ercan Fen Lisesi
Digeri ise.Hasanoğlan Atatürk Fen Lisesi
Sizce bu donemimde 4 yil boyunce yatili bir okula mi gitmeliyim yoksa piri reis gibi orta - iyi arasi Anadolu liselerine mi gitmeliyim?Ayrica bu okullarda okumus olan bir tanidiginiz ya da bu okullarla ilgili bilginiz varsa ltfen yardimci olun.
Dipnot: Baska bir arkadasimla ayni puani almis bulunmaktayim. Bu yuzden onunla beraber ayni pansiyonda kalma ihtimalimiz var.