Hatırlanmayan iCloud şifresi nasıl sıfırlanır?

757435

Picopat
iCloud şifremi hatırlamıyorum ve ne yaparsam yapayım şifreyi asla bulamadım. Telefon numarasını yazıyorum geri dönüş olacak diyor ama tık yok. Maalesef sıfırlamaktan başka çarem yok. Şu anda şarjda da sıkıntı oldu o yüzden ya değiştireceğim ya da sıfırlıyacağım. Peki bu sıfırlama işlemini şifresiz nasıl yapabilirim, bilgisayar yardımıyla vs?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim iCloud şifreni unuttuysan ve telefon numarası vb. kurtarma opsiyonların yoksa maalesef faturan ile Apple desteğe telefonu göndermelisin. Sıfırlasan dahi telefon senden iCloud şifreni yeniden isteyecektir.
Peki telefonun şifresini biliyor musun ?

Faturan yoksa ve şifreni hiç bir türlü kurtaramıcak durumdaysan telefonu sıfırladığın an bir daha kullanamazsın şifreyi girmeden.

Kayıtlı telefon var ama gene de olmuyor maalesef geri bildirim gibi bir şey diyor ama tık yok gene de sağ olun.

Faturan yoksa ve şifreni hiçbir türlü kurtaramayacak durumdaysan telefonu sıfırladığın an bir daha kullanamazsın şifreyi girmeden.

iTunes ile bilgisayardan sıfırlama diye bir şey varmış hocam onu yapsam sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Kayıtlı telefon var ama gene de olmuyor maalesef geri bildirim gibi bir şey diyor ama tık yok gene de sağ olun.

iTunes ile bilgisayardan sıfırlama diye bir şey varmış hocam onu yapsam sıkıntı olur mu?
Dostum şifreyi bilmeden sıfırlarsan telefonu asla kullanamazsın bir daha o şifreyi doğru girene kadar. Ve tamamen kapalı kalır, telefonu anca yedek parçada kullanırsın.

Dostum şifreyi bilmeden sıfırlarsan telefonu asla kullanamazsın bir daha o şifreyi doğru girene kadar. Ve tamamen kapalı kalır, telefonu anca yedek parçada kullanırsın.

Sağ olun vazgeçtim artık zaten yapacak bir şey yok böyle kullanmaya devam edeceğim iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…