Hatırlatma programı

Maddox67

Decapat
Merhaba arkadaşlar.

İş yerimde bize hatırlatma programı lazım.
Örneğin ben bugün kaydettiğimde bir yıl, iki yıl gibi sonraki süreçlerde bana uyarı verecek ve bunu program kapalıyken bile yapabilecek bir program arıyorum.
Kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ofis programları da kullanıyorsanız Microsoft ile entegre olan Microsoft To Do yazılımını kullanabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.

İş yerimde bize hatırlatma programı lazım.
Örneğin ben bugün kaydettiğimde bir yıl, iki yıl gibi sonraki süreçlerde bana uyarı verecek ve bunu program kapalıyken bile yapabilecek bir program arıyorum.
Kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba, biz arkadaşlarımızla yazılım geliştirmek için bir grup kurduk ve bu grupta ihtiyaçlara göre yazılımlar hazırlıyoruz. Size uygun bir programımız var, isterseniz kullanabilirsiniz. Program arkaplanda çalışır, fazla yer kaplamaz. İsterseniz link koyarım. İyi Günler.

Google takvim bunu yapabiliyor. Her yıl hatırlat diyorsunuz girerken.

Aslında istediğim bilgisayarı açınca program kapalı olsa bile o gün hatırlatma varsa bir uyarı ile bana o günkü notumu hatırlatması.
Google takvim bunu yapabiliyor mu sizce?
Ayrıcı MKE de çalışıyorum ve programın ücretsiz olması gerekiyor.
Kriterlerim çok ama belki varsa işimi bayağı bir hafifletecek :)
Unutkan bir insanım çünkü.

Merhaba, biz arkadaşlarımızla yazılım geliştirmek için bir grup kurduk ve bu grupta ihtiyaçlara göre yazılımlar hazırlıyoruz. Size uygun bir programımız var, isterseniz kullanabilirsiniz. Program arkaplanda çalışır, fazla yer kaplamaz. İsterseniz link koyarım. İyi Günler.

Kurum bilgisayarında kullanabileceğim bir şeyse neden olmasın.
Özelden mail adresmi gönderebilirim?

Aslında istediğim bilgisayarı açınca program kapalı olsa bile o gün hatırlatma varsa bir uyarı ile bana o günkü notumu hatırlatması.
Google takvim bunu yapabiliyor mu sizce?
Ayrıcı MKE de çalışıyorum ve programın ücretsiz olması gerekiyor.
Kriterlerim çok ama belki varsa işimi bayağı bir hafifletecek :)
Unutkan bir insanım çünkü.

Kurum bilgisayarında kullanabileceğim bir şeyse neden olmasın.
Özelden mail adresmi gönderebilirim?

Sizle nereden iletisime geçebiliriz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı