Mehmet121
Hectopat
Daha fazla
Evet çok zor bir konu ile karşınızdayım. Seneler önce eve 2. el bir bilgisayar alındı tabii ki bilgisayara dair hiçbir şey bilmiyordum. Genelde paintden resim çiziyor, Windows 7'nin klasik oyunlarını oynuyordum(eğer ki XP'de direkt bilgisayara yüklü oyunlar yoksa büyük ihtimalle Windows 7'dir). Hatta 2. el olduğu için bilgisayarın içinde filmler, şarkılar vardı oyunlar da vardı. Ama hayal gibi hatırladığım bir oyun var hala gerçek mi hayal mi anlayamadığım bir oyun. Bu oyunu size anlatacağım. Siz de biliyorsanız yazmanız çok güzel olur çünkü biraz geçmişe dönüp bu oyuna göz atmak istiyorum. Hatırladığım kadarıyla oyun %90 platform oyunuydu süper mario ya benzemiyordu, 2D bir oyun olduğuna eminim. Hatırladığım kadarıyla oyunun renkleri çok canlıydı ama eski tarz bir oyundu devasa yapılar yoktu hatta arka planında sadece gökyüzü vardı galiba, oyunda bayağı bulutlara falan çıktığımızı hatırlıyorum (emin değilim
) oyunda karamsar yerlere girmiyorduk yani gece diye bir şey yoktu galiba. Altın falan topladığımızı hatırlıyorum oyunda. Şu an hatırladıklarım bunlar aklıma gelirse ekleyeceğim. Umarım bulunur. Ve umarım bunca yıldır aklıma giren bu oyun benim çocukluğumdaki bir hayal ürünü değildir.
Son düzenleyen: Moderatör: