4 463252 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 3 Ağustos 2024 #1 Hatred için Türkçe yama var mıdır?
YuniGoo Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Şu an tek bu yama var herhalde. Ama biraz eski. Oyuna yakın zamanda güncelleme gelmediyse kullanılır. Hatred Türkçe Yama - turkce-yama.com
Şu an tek bu yama var herhalde. Ama biraz eski. Oyuna yakın zamanda güncelleme gelmediyse kullanılır. Hatred Türkçe Yama - turkce-yama.com
Yusufis Picopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 259 Çözümler 5 Yer Sakarya 3 Ağustos 2024 #3 yama linkleri: turkce-yama.com Donanım Haber Forum OYUNINDIR. VIP Steam Topluluk "Harted Türkçe yama" için bu linkleri buldum. Dosyaların ve linklerin güvenilirliği hakkında bir şey söyleyemem. Ama ilk 1. ve 3. linklerden daha önce indirme yaptım ve bir sorun yaşamadım.
yama linkleri: turkce-yama.com Donanım Haber Forum OYUNINDIR. VIP Steam Topluluk "Harted Türkçe yama" için bu linkleri buldum. Dosyaların ve linklerin güvenilirliği hakkında bir şey söyleyemem. Ama ilk 1. ve 3. linklerden daha önce indirme yaptım ve bir sorun yaşamadım.