Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.934 Çözümler 6 Yer Pendik 23 Ağustos 2023 #21 Marvin dedi: Bu oyunun optimizasyonu çok kötü ya. Önerilen sistem gereksinimlerini karşılamama rağmen kasım Kasım kasılıyor. Genişletmek için tıkla... Saçma bir sıkıntı var eski GTX 1070 sistemimde oynamıştim FPS bir iyi olmuyordu optimizasyon sıkıntılı.
Marvin dedi: Bu oyunun optimizasyonu çok kötü ya. Önerilen sistem gereksinimlerini karşılamama rağmen kasım Kasım kasılıyor. Genişletmek için tıkla... Saçma bir sıkıntı var eski GTX 1070 sistemimde oynamıştim FPS bir iyi olmuyordu optimizasyon sıkıntılı.
HolyMorph Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #22 Bu fiyata gerçekten çok başarılı oyun zamanında 2 kere bitirmiştim.
ridvan_turan Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #23 Lee_Everett dedi: Arkasında açabileceğim, önerdiğiniz müzik var mı? Genişletmek için tıkla... Kardesim konuyu hortlatmakta ki tek sebebin bu muydu gerçekten başka işin yok mu?
Lee_Everett dedi: Arkasında açabileceğim, önerdiğiniz müzik var mı? Genişletmek için tıkla... Kardesim konuyu hortlatmakta ki tek sebebin bu muydu gerçekten başka işin yok mu?
A almightybls Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 24 Ağustos 2023 #24 Lee_Everett dedi: Arkasında açabileceğim, önerdiğiniz müzik var mı? Genişletmek için tıkla... Cupid, Candy, Boy's a liar pt. 2, Barbie World gibi şarkılar oyunun temasına çok uyuyor, tavsiye ederim
Lee_Everett dedi: Arkasında açabileceğim, önerdiğiniz müzik var mı? Genişletmek için tıkla... Cupid, Candy, Boy's a liar pt. 2, Barbie World gibi şarkılar oyunun temasına çok uyuyor, tavsiye ederim
Lee_Everett Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 1 Eylül 2023 #25 ridvan_turan dedi: Kardesim konuyu hortlatmakta ki tek sebebin bu muydu gerçekten başka işin yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok.
ridvan_turan dedi: Kardesim konuyu hortlatmakta ki tek sebebin bu muydu gerçekten başka işin yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok.