Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Hatsune Miku Project DIVA Megamix+ (PC) mi, yoksa Project DIVA Future Tone: Colorful Tone (PS4) mu almaliyim? Hangi oyun daha iyi? Cok kararsiz kaldim bu ikisi arasinda.
Hatsune Miku Project DIVA Megamix+ (PC) mi, yoksa Project DIVA Future Tone: Colorful Tone (PS4) mu almaliyim? Hangi oyun daha iyi? Cok kararsiz kaldim bu ikisi arasinda.
yuu.ame.ca Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050ti, Ryzen 5-5600H Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Pc versiyonunu aldin mi?
yarentuit Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 323 Çözümler 2 Yer Kuşadası 2 Eylül 2023 #3 Bence PC versiyonu. Arkadaşımda vardı, memnundu.
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 yuu.ame.ca dedi: Pc versiyonunu aldin mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet ben alfim pc surumunu gerek kalmadi cok iyi.
yuu.ame.ca dedi: Pc versiyonunu aldin mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet ben alfim pc surumunu gerek kalmadi cok iyi.
yuu.ame.ca Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050ti, Ryzen 5-5600H Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 Nuteramiruku dedi: Evet evet ben alfim pc surumunu gerek kalmadi cok iyi. Genişletmek için tıkla... osu gibi mi? daha mi zor veya kolay.
Nuteramiruku dedi: Evet evet ben alfim pc surumunu gerek kalmadi cok iyi. Genişletmek için tıkla... osu gibi mi? daha mi zor veya kolay.
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 yuu.ame.ca dedi: osu gibi mi? daha mi zor veya kolay. Genişletmek için tıkla... Ben playstation kumandami pcye baglayarak oynuyorum, baglamazsan tuslar pc klavyesinde. Oyun aynisi playstationdaki ile.
yuu.ame.ca dedi: osu gibi mi? daha mi zor veya kolay. Genişletmek için tıkla... Ben playstation kumandami pcye baglayarak oynuyorum, baglamazsan tuslar pc klavyesinde. Oyun aynisi playstationdaki ile.