5 546526 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 551 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Eylül 2024 #11 Teknoyms dedi: Benim ablamın hattı bu şekilde bayi yapmıştı olduğuna eminim. Söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bir pakete 300 lira vermektense ucuzunu kullanayım hem devir tasarruf devri.
Teknoyms dedi: Benim ablamın hattı bu şekilde bayi yapmıştı olduğuna eminim. Söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bir pakete 300 lira vermektense ucuzunu kullanayım hem devir tasarruf devri.
Akhenaton Megapat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 108 Daha fazla Sistem Özellikleri **Bilgisayar Modeli:** Acer Nitro 16 (AN16-41-R4MB) **İşlemci:** AMD Ryzen™ 5 7535HS (3.30 GHz, 6 çekirdek) **Ekran Kartı:** NVIDIA GeForce RTX™ 4050 (6 GB GDDR6) **RAM:** 8 GB DDR5 **Depolama:** 512 GB PCIe NVMe SSD Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #12 Müşteri hizmetlerinden, bayiden veya ugulamadan kendini kullanıcı olarak tanımlaman yeterli. Müiteri hizmetleri ve bayiler hat yasal sahibi ister sen uygulamadan tanımlarsan tanımlarsın. Yasal sahibi ararsa müşteri hizmetlerinden de tanımlatılır.
Müşteri hizmetlerinden, bayiden veya ugulamadan kendini kullanıcı olarak tanımlaman yeterli. Müiteri hizmetleri ve bayiler hat yasal sahibi ister sen uygulamadan tanımlarsan tanımlarsın. Yasal sahibi ararsa müşteri hizmetlerinden de tanımlatılır.