Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2022 #11 daghanmustafa dedi: Hepsine bak en fazla 7 tanedir? Genişletmek için tıkla... Siz hangi şifreden bahsediyorsunuz? Uygulamayı açınca gelen mi?
daghanmustafa dedi: Hepsine bak en fazla 7 tanedir? Genişletmek için tıkla... Siz hangi şifreden bahsediyorsunuz? Uygulamayı açınca gelen mi?
TheWind Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 241 4 Kasım 2022 #12 Bahaa1 dedi: Ya eskiden şey muhabbetleri dönüyordu ya işte arıyorlar hatta tutup para alıyorlar falan. Onun benzeri bir şey mi diye düşündüm. Faturayı da kontrol ediyorum bir sorun yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç duymadım o muhabbeti ama dediğim gibi bir şey olmamıştır olsaydı elbet belli olurdu.
Bahaa1 dedi: Ya eskiden şey muhabbetleri dönüyordu ya işte arıyorlar hatta tutup para alıyorlar falan. Onun benzeri bir şey mi diye düşündüm. Faturayı da kontrol ediyorum bir sorun yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç duymadım o muhabbeti ama dediğim gibi bir şey olmamıştır olsaydı elbet belli olurdu.
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #13 Synth36 dedi: Siz hangi şifreden bahsediyorsunuz? Uygulamayı açınca gelen mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamayi acinca oarola istiyor ya dijital şifre kendi koyduğunuz.
Synth36 dedi: Siz hangi şifreden bahsediyorsunuz? Uygulamayı açınca gelen mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamayi acinca oarola istiyor ya dijital şifre kendi koyduğunuz.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2022 #14 daghanmustafa dedi: Uygulamayi acinca oarola istiyor ya dijital şifre kendi koyduğunuz. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.
daghanmustafa dedi: Uygulamayi acinca oarola istiyor ya dijital şifre kendi koyduğunuz. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.