Hattımı başka bir öperatöre taşıyabilir miyim?

Yeahhhhhh

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, Türk Telekom kullanıyorum. Hattımi telefon numarası değişmeden direkt başka bir operatöre taşıyabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerini ara sana detay verirler.

Eğer hattı alalı 90 gün doldu ise evet, lakin 90 gün dolmadı ise tam 3 ay dolmasını beklemeniz gerek. Ondan sonra istediğiniz kadar, faturalı/faturasız fark etmeksizin veya bireysel/kurumsal fark etmeksizin, dilediğiniz operatöre geçiş yapabilirsiniz.

Geçiş yapabilirsin 2 gün önce Turkcell'den Vodafone geçiş yaptım. Fakat 2 günde Vodafone nefret ettim. Gelişmiş bir yerde oturuyorum verdiği hız 0.30 ile 15 arası değişiyor ve Full çekmesine rağmen.

Firma tavsiyesi istersen Turkcell'e geçiş yap. 85 TL'ye gnc 60 GB paketini al.

Geçiş yapabilirsin 2 gün önce Turkcell'den Vodafone geçiş yaptım. Fakat 2 günde Vodafone nefret ettim. Gelişmiş bir yerde oturuyorum verdiği hız 0.30 ile 15 arası değişiyor ve Full çekmesine rağmen.

Firma tavsiyesi istersen Turkcell'e geçiş yap. 85 TL'ye gnc 60 GB paketini al.
Bende aynı bu konuyu açacaktım iyi oldu bende geçmeyi düşünüyorum çok güzel uygulamaları var paycell gibi nasıl geçiş yapabilirim şubeye vb gitmemiz lazımmı siz nasıl değiştirdiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı