ogzknt0606 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3 19 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Turkcell hattı babamın üzerine. Kendi üzerime aldırmak istiyorum. Babam da şehir dışında. O halledebilir mi acaba ben olmadan?
Merhaba arkadaşlar. Turkcell hattı babamın üzerine. Kendi üzerime aldırmak istiyorum. Babam da şehir dışında. O halledebilir mi acaba ben olmadan?
A anchovy00 Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #2 Halledebileceğini sanmıyorum, sizin de imza atmanız gerekiyor. Güvenlik açısından da operatörün buna izin vermemesi lazım.
Halledebileceğini sanmıyorum, sizin de imza atmanız gerekiyor. Güvenlik açısından da operatörün buna izin vermemesi lazım.
4 478040 Picopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 225 Makaleler 2 19 Temmuz 2021 #3 Sizin imzanız olmadan asla öyle bir şey yapmazlar hocam, bayi tanıdık bir küçük esnaf ise belki yapabilir.
Sizin imzanız olmadan asla öyle bir şey yapmazlar hocam, bayi tanıdık bir küçük esnaf ise belki yapabilir.
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 22 Temmuz 2021 #4 Bayi tanıdık ise sizin kimlik bilgileriniz ile sahte imza atarak açabilirler. Bu mümkündür. Geçen sene kuzenimin adına açmışlardı. Avukat falan baya uğraşmışlardı.
Bayi tanıdık ise sizin kimlik bilgileriniz ile sahte imza atarak açabilirler. Bu mümkündür. Geçen sene kuzenimin adına açmışlardı. Avukat falan baya uğraşmışlardı.