Wusi
Hectopat
Daha fazla
Sesi oldukça dikkat dağıtabilen fanlara sahibim. Dikkatim dağıldığı için fanların birkaçını çıkarmıştım. Ekran kartım ısındığı için bazı basit oyunlarda bile ekran önce siyah oluyor -Discord'daki arkadaşlarımın seslerini hala duyabiliyor oluyorum- sonrasındaysa kendim kapatıp, tekrar baştan açıyorum. Bu duruma bir son getirmeye üşendiğimden üstüne düşmemiştim. Artık yeter deyip biraz araştırmaya koyuldum ancak kafam oldukça karıştı. Sizlerden kesin çözüme yakın öneriler almak ve linkler almak istiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Performax Inferno kasa kullanıyorum, desteklenen fan ebatı 120mm. CPU: R7 7700X, GPU: RX580. 4x8GB RAM, PSU: 650W.
Şu an için 5 tane Noctua fan almayı düşünüyorum. Bu herhangi bir yönden mantıksız mı? En verimli çözüm ne olurdu? Siz bu kasa için sıvı soğutma mı, hava soğutma mı, yoksa direkt fan almamı mı önerirsiniz?
Bütçe ile ilgili sınır yok. Göze aldığım fiyat aralığı 5-8k aralığı.
Performax Inferno kasa kullanıyorum, desteklenen fan ebatı 120mm. CPU: R7 7700X, GPU: RX580. 4x8GB RAM, PSU: 650W.
Şu an için 5 tane Noctua fan almayı düşünüyorum. Bu herhangi bir yönden mantıksız mı? En verimli çözüm ne olurdu? Siz bu kasa için sıvı soğutma mı, hava soğutma mı, yoksa direkt fan almamı mı önerirsiniz?
Bütçe ile ilgili sınır yok. Göze aldığım fiyat aralığı 5-8k aralığı.
Son düzenleyen: Moderatör: