KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.051 Çözümler 11 17 Nisan 2024 #1 Gözlük kullanıyorum, internette hava MYO öğrenci fotoğraflarına baktığım zaman, bazı öğrencilerde gözlük olduğunu fark ettim, bu öğrenciler yedek değil ondan eminim. Gözlük kullanan biri hava astsubay MYO girebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2024
Gözlük kullanıyorum, internette hava MYO öğrenci fotoğraflarına baktığım zaman, bazı öğrencilerde gözlük olduğunu fark ettim, bu öğrenciler yedek değil ondan eminim. Gözlük kullanan biri hava astsubay MYO girebilir mi?
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 +1 ya da -1 dereceden fazla ise olmuyor hocam yani iki gözün de toplamının +2 ya da -2 dereceden aynı ya da düşük olması gerek.
+1 ya da -1 dereceden fazla ise olmuyor hocam yani iki gözün de toplamının +2 ya da -2 dereceden aynı ya da düşük olması gerek.
ErdemAltınay Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 N3F3S dedi: +1 ya da -1 dereceden fazla ise olmuyor hocam yani iki gözün de toplamının +2 ya da -2 dereceden aynı ya da düşük olması gerek. Genişletmek için tıkla... çizdirme yada lazer herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?
N3F3S dedi: +1 ya da -1 dereceden fazla ise olmuyor hocam yani iki gözün de toplamının +2 ya da -2 dereceden aynı ya da düşük olması gerek. Genişletmek için tıkla... çizdirme yada lazer herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.051 Çözümler 11 8 Mayıs 2025 #4 ErdemAltınay dedi: çizdirme yada lazer herhangi bir sorun teşkil ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Çizdirip giren çok var.
ErdemAltınay dedi: çizdirme yada lazer herhangi bir sorun teşkil ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Çizdirip giren çok var.