T tugrul01 Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #1 Ben dış kaynaktan hava astsubayi olmak istiyorum. Ama hava astsubayı hangi iki yıllık bölümlerden aldığını bilmiyorum neler okursam hava astsubaydan tercih yaparım? Sağlık bölümlerini okuyup da hava almaz diye biliyorum.
Ben dış kaynaktan hava astsubayi olmak istiyorum. Ama hava astsubayı hangi iki yıllık bölümlerden aldığını bilmiyorum neler okursam hava astsubaydan tercih yaparım? Sağlık bölümlerini okuyup da hava almaz diye biliyorum.
Mikoshi Kilopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 226 Çözümler 1 27 Mart 2025 #2 2024 kılavuzunda mevcut, oradan öğrenebilirsiniz.
T tugrul01 Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 Mikoshi dedi: 2024 kılavuzunda mevcut, oradan öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya bulamadım ki herhangi bir bölüm okusam yeterli mi yoksa hava astsubayligin bölümlerini mi okumsm gerek ben bulamadım SS atar misiniz?
Mikoshi dedi: 2024 kılavuzunda mevcut, oradan öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya bulamadım ki herhangi bir bölüm okusam yeterli mi yoksa hava astsubayligin bölümlerini mi okumsm gerek ben bulamadım SS atar misiniz?
Mikoshi Kilopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 226 Çözümler 1 7 Nisan 2025 #4 Hava astsubaylığın sınıflarıyla alakalı ilgili bölümleri okumanız gerekiyor.