Merhaba, telefonumda eskiden hava durumunda ilçe gözükürken bir anda sadece gittiğim il gözükmeye başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba, telefonumda eskiden hava durumunda ilçe gözükürken bir anda sadece gittiğim il gözükmeye başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Hocam onu yapabiliyorum ama benim istedigim mesela ornek veriyorum Marmaris'e gittigimde eskiden Marmaris yazardi orada fakat simdi Mugla yaziyor, yani eskiden gittigim ilceyi algilayabiliyorken konum suanda ili algiliyor.Şehirleri düzenle tarzı bir yer vardır oradan ekle.
Hocam onu yapabiliyorum ama benim istedigim mesela ornek veriyorum Marmaris'e gittigimde eskiden Marmaris yazardi orada fakat simdi Muğla yaziyor, yani eskiden gittigim ilceyi algilayabiliyorken konum şu anda ili algiliyor.
Tum her sey eskisi gibi konumum surekli acik uygulamaya da izin verili bir sekilde. Tam konum mu kesin konum mu ney o da acik. Bir turlu sorunu bulamadim.Konum servisleri kapalıdır.
Tum her şey eskisi gibi konumum surekli acik uygulamaya da izin verili bir sekilde. Tam konum mu kesin konum mu ne o da acik. Bir turlu sorunu bulamadim.
Tesekkurler hocam. Baktim da sorunumu cozemedim. En kisa zamanda musteri hizmetlerini arayip soracagiklm. Cozumunu bulursam buraya tekrardan yazacagim.Başka bir şey aklıma gelmedi hocam isterseniz bir de Apple müşteri hizmetleri ile görüşün bir de şu makaleye bakabilirsiniz iPhone’da hava durumuna bakma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.