Hava durumunu gösteren cisim

schwero

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir bilim adamı zamanında bir cisim icat ediyor. 20-30 santimetre tahminimce boyu var cam şişe gibi bir yapı içinde suya benzer bir madde ve hava durumuna göre içerisindeki yapı değişiyor. Soğuksa kristalleşiyor, hava karlı ise o madde kar taneciği üretiyor, sıcaksa berrak bir hal alıyor. Birkaç yerde gördüm öyle çok pahalı bir şey değil satın almak istiyorum ama ismini bilemiyorum. Google amca bulamadı. Bilgisi olan var mı?

Storm glass diye geçen modeller var. Gerçekliği tartışılır ancak dekor olarak güzel görünüyor. Fiyatı da öyle pahalı değil. Aliexpress, amazon gibi sitelerde var. Ancak dediğim gibi gerçek değil sanırım. Herhalde sadece dekor amaçlı kullanılıyor.

Bende merak ettim şimdi.
Storm glass diye geçen modeller var. Gerçekliği tartışılır ancak dekor olarak güzel görünüyor. Fiyatı da öyle pahalı değil. Aliexpress, amazon gibi sitelerde var. Ancak dediğim gibi gerçek değil sanırım. Herhalde sadece dekor amaçlı kullanılıyor.
Ürün gerçek attığım linkte orjinal sitesi fakat daha geliştirme aşamasında bir kaç yıla çıkışını gerçekleştirir.

Teşekkür ederim ilgileniriz için. Evet dekoratif olarak çok hoş duruyor.

Ürün gerçek attığım linkte orjinal sitesi fakat daha geliştirme aşamasında bir kaç yıla çıkışını gerçekleştirir.
Zaten ben size demedim. O ürünü biliyorum. Benim gerçek olmayabilir dediğim ürün "Storm glass". Şöyle duruyor.
388861

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı