S schwero Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2019 #11 Awhlind dedi: Hoş cihaz ama çıktığında yaklaşık 200 dolar bandında olacağı tahmin ediliyormuş. Yani Türkiye şartlarında almak biraz zor. Genişletmek için tıkla... Bunu buldum ciddi ciddi sipariş vermeyi düşünüyorum. TRY68.02 28% Hava Tahmini Kristal Su Şişesi Şişe Ev Dekoru Noel Hediyesi Novelty & Gagdet Toys from Oyuncaklar ve Hobiler on banggood.com
Awhlind dedi: Hoş cihaz ama çıktığında yaklaşık 200 dolar bandında olacağı tahmin ediliyormuş. Yani Türkiye şartlarında almak biraz zor. Genişletmek için tıkla... Bunu buldum ciddi ciddi sipariş vermeyi düşünüyorum. TRY68.02 28% Hava Tahmini Kristal Su Şişesi Şişe Ev Dekoru Noel Hediyesi Novelty & Gagdet Toys from Oyuncaklar ve Hobiler on banggood.com
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2019 #12 schwero dedi: Bunu buldum ciddi ciddi sipariş vermeyi düşünüyorum. TRY68.02 28% Hava Tahmini Kristal Su Şişesi Şişe Ev Dekoru Noel Hediyesi Novelty & Gagdet Toys from Oyuncaklar ve Hobiler on banggood.com Genişletmek için tıkla... İyi araştır. Ürün incelemelerine falan bak. Benim baktığım kadarıyla sadece 1 mod var.
schwero dedi: Bunu buldum ciddi ciddi sipariş vermeyi düşünüyorum. TRY68.02 28% Hava Tahmini Kristal Su Şişesi Şişe Ev Dekoru Noel Hediyesi Novelty & Gagdet Toys from Oyuncaklar ve Hobiler on banggood.com Genişletmek için tıkla... İyi araştır. Ürün incelemelerine falan bak. Benim baktığım kadarıyla sadece 1 mod var.
S schwero Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2019 #13 Awhlind dedi: İyi araştır. Ürün incelemelerine falan bak. Benim baktığım kadarıyla sadece 1 mod var. Genişletmek için tıkla... Haklısın hemen almayacağım ama ürünün fiyatı cazip geldi. Önerini dikkate alacağım.
Awhlind dedi: İyi araştır. Ürün incelemelerine falan bak. Benim baktığım kadarıyla sadece 1 mod var. Genişletmek için tıkla... Haklısın hemen almayacağım ama ürünün fiyatı cazip geldi. Önerini dikkate alacağım.