T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 İl de yağmur yağma ihtimali mi yoksa ilin ne kadarına yağacağını mı ifade ediyor? Bir de cevaplarken kaynak bırakırsanız sevinirim.
İl de yağmur yağma ihtimali mi yoksa ilin ne kadarına yağacağını mı ifade ediyor? Bir de cevaplarken kaynak bırakırsanız sevinirim.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 17 Kasım 2023 #2 Yağacı alan (bölme veya çarpma) yağma ihtimali yapıyorlar diye hatırlıyorum.
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 Livo dedi: Yağacı alan (bölme veya çarpma) yağma ihtimali yapıyorlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaynak belirtir misiniz?
Livo dedi: Yağacı alan (bölme veya çarpma) yağma ihtimali yapıyorlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaynak belirtir misiniz?
TecnoHesap Picopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 Tugr2064 dedi: İl de yağmur yağma ihtimali mi yoksa ilin ne kadarına yağacağını mı ifade ediyor? Bir de cevaplarken kaynak bırakırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aradığınız bilgi anladığım kadarıyla sorunuzun cevabı linkteki videoda.
Tugr2064 dedi: İl de yağmur yağma ihtimali mi yoksa ilin ne kadarına yağacağını mı ifade ediyor? Bir de cevaplarken kaynak bırakırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aradığınız bilgi anladığım kadarıyla sorunuzun cevabı linkteki videoda.