Hava harp için kaç net gerekiyor?

ALPHARD

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda TYT de 60 küsur net yapıyorum. Anadolu lisesini bitirdim. Ben ve ailemde ufak tefek trafik kazası hariç hiçbir adli işlem yok. Boyum 1.69 ve 70 kiloyum. Kronik bir rahatsızlığım yok, düz taban değilim ve sadece gözüm sol 1,5 sağ 1,0 miyop ve astigmat. Bunlar hava harpe girmem için yeterli mi?

Göz derecenden dolayı elenirsin. Her gözün 1 derece haklı vardır. 1.25 elenir.

Çizdirme veya lazer olurmu veya Kara harp okulunda sorun olurmu

Genellikle sorun olmuyor ama duruma bağlı hocam, her türlü risk.
Dipnot: asker olmayın.

Bu kadar net konuşmayın. Göz tomografisi istenip göz çizdirdiği için elenenler de oluyor.

Dipnot: Asker olmayın.

HHO tercih edilebilir bence. Eski KHO öğrencisi olarak söylüyorum.

Fakat izi 3 ay sonramı zamanı tam bilmiyorum geçiyor eğer imtihana o kadar süre varsa çizdirebilirsiniz galiba.

Mülakatlar yazın. Şimdi çizdirirse hiçbir şey kalmaz. Fark edilecekse de zaten fark edilir.

Bu kadar net konuşmayın. Göz tomografisi istenip göz çizdirdiği için elenenler de oluyor.

Tabi bu da doğru, arkadaşa bağlı biraz.

Sorun olur diyorum zaten gayet net konuşuyorum çünkü zamanında bir akrabam 3 4 ay önce çizdirmişti ve izi görünmemişti onun bir süresi var fakat tam bilmiyorum.

E tabii bu işlerde torpilde var bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…