xCrasiAx Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 365 Yer İstanbul 11 Mart 2025 #1 kopkeliekmek dedi: MSÜ lisans eğitimi tabii ki. Hem mühendis hem pilot olabileceğin hava harp gibi bir okul varken PMYO gitmek pek mantıklı durmuyor. Kara harpte, deniz harpte gidebilirsin. Kaliteli eğitimleri var. Genişletmek için tıkla... Hava harp istiyorum ancak 9.sınıfta matematikte bile zorlanıyorum korku var içimde ya gelecekte sınavda başaramazsam veya sağlıkta elenirsem diye. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025
kopkeliekmek dedi: MSÜ lisans eğitimi tabii ki. Hem mühendis hem pilot olabileceğin hava harp gibi bir okul varken PMYO gitmek pek mantıklı durmuyor. Kara harpte, deniz harpte gidebilirsin. Kaliteli eğitimleri var. Genişletmek için tıkla... Hava harp istiyorum ancak 9.sınıfta matematikte bile zorlanıyorum korku var içimde ya gelecekte sınavda başaramazsam veya sağlıkta elenirsem diye.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 11 Mart 2025 #2 xCrasiAx dedi: Hava harp istiyorum ancak 9.sınıfta matematikte bile zorlanıyorum korku var içimde ya gelecekte sınavda başaramazsam veya sağlıkta elenirsem diye. Genişletmek için tıkla... Korkmak neyi değiştirir. Elinizden geleni yapacaksınız, çalışacaksınız gerisini Allah'a bırakacaksınız.
xCrasiAx dedi: Hava harp istiyorum ancak 9.sınıfta matematikte bile zorlanıyorum korku var içimde ya gelecekte sınavda başaramazsam veya sağlıkta elenirsem diye. Genişletmek için tıkla... Korkmak neyi değiştirir. Elinizden geleni yapacaksınız, çalışacaksınız gerisini Allah'a bırakacaksınız.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.246 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2025 #3 xCrasiAx dedi: Hava harp istiyorum ancak 9.sınıfta matematikte bile zorlanıyorum korku var içimde ya gelecekte sınavda başaramazsam veya sağlıkta elenirsem diye. Genişletmek için tıkla... Hayat bitmiyor ya o olmaz ise başka şey olur devam
xCrasiAx dedi: Hava harp istiyorum ancak 9.sınıfta matematikte bile zorlanıyorum korku var içimde ya gelecekte sınavda başaramazsam veya sağlıkta elenirsem diye. Genişletmek için tıkla... Hayat bitmiyor ya o olmaz ise başka şey olur devam