Hava Harp Okulu için mezuna kalmak mantıklı mı?

Böyle bir konu açmamın sebebi çok istemem ve şu anki durumum. Şükür şu anlık benim fark ettiğim havacılık için hiçbir sağlık sorununa rastlamadım. (skolyoz, düz batan gibi etkenlerde dahil.) Alkol veya sigara kullanmıyorum ve spora önem veriyorum yani fiziksel sınavlarda zorlanacağımı düşünmüyorum. Önümdeki tek engel şu an sınavlardaki netlerim. Tabii daha sınava girmedim ama görünen köy kılavuz istemez derler. Sizce mezuna kalmaya değer mi? Yıllardır istediğim bir meslek ve ileriki hayatımda istemediğim bir mesleği de yapmak istemem.

Sınava 1 sene girip deneyin isterseniz kendinizi denemiş olursunuz hem. (tabii sadece 1 kez girme hakkı falan varsa onu bilemem)

HHO'yu her şeyden çok isteyip skolyozdan elenen sayısız insan var. Bence HHO'dan çıkıp Hava Kuvvetlerinde görev yapmak bir ayrıcalıktır.

Hiçbir hastalığınız olmasa bile elenme ihtimaliniz var harp okullarına girerken şans faktörü çok büyük öneme sahip. Bana göre mezuna kalınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…