Hava Harp Okulu için pilot nasıl seçiliyor?

yusuf13583

Femtopat
Daha fazla  
Hava Harp Okulu'na gerçekten gitmek istiyorum, aynı zamanda oradan bana göre başarısız olup yer subayı olmak istemiyorum. Ben, pilot olmak istiyorum ancak bunun için yeterli miyim ve de pilotları nasıl seçtikleri hakkında bilgi verir misiniz? Derslerle mi, psikolojik dayanıklılık mı ya da sağlık durumu mu?
Ayrıca, kendimi oraya nasıl hazırlayabilirim? Daha 9. sınıfım ve kesinlikle iyi bir başarı elde edip jet uçak pilotu olmak istiyorum. Ve de bir senede kaç jet uçak pilotu çıkıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Nizamiyede ben pilot olacağım de nizamiyeden sonra direkt uçağın hazır.

Daha bunun için çok erken çok çalışman lazım içeri girmek için derslerini ihmal etme içeri girdikten sonrs bir şekilde gerisi gelir içerideyken bölüm seçiyorsunuz karacılardan örnek vereyim tankçı topçu silah teknisyeni piyade kara havacı csrt curt bir sürü şey var.

Birincisi senin şuan yapman gereken en önemli şeyler;
1- Sağlığına dikkat et. Dik otur. Omurgan için 6 ayda bir röntgen çektir. Omurga baston gibi dümdüz olacak. Gözünü sakın ama sakın bozma. Telefon ekranına uzak bak. Göz muayenesi ol.
2- Dersler. İyi çalış. TYT&AYT yeterli olmalı. Sayısalına ağırlık ver.

İçeride ne olup bittiğini bilmene gerek yok. Öğrenci seçme uçuşunda zaten bilmen gerekenleri komutanlar sana öğretecek. İçeride kimse senden uçak konusunda daha deneyimli olmayacak. Emin ol içeride komutanlar pilot adaylığı için doğru kişileri seçecektir.

Efendim siz tiye mi alıyosunuz yolsa ciddimisiniz nizamiyede pilotluk isteme konusunda

Nasıl yani intibak bittikten sonra uçak olarak işe başlamıyor muyuz komutanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…